28 Şubat gençlerin geleceğine darbedir

28 Şubat gençlerin geleceğine darbedir

Konya İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) 28 Şubat Post-modern Darbesi ile ilgili bir basın açıklaması yayınlandı.

KİMDER Yönetim Kurulu adına başkan Salih Zeki İnce tarafından yayınlanan açıklamada 28 Şubat’ın genelde İslamcı düşüncenin, özelde ise İmam Hatip Liseli gençlerin  “Post-Modern Darbe” adıyla yok edilme operasyonunun adı olduğu ifade edildi.

Açıklamada “İrtica Geliyor” safsatası üzerinden, manevi değerleri ile yoğrulmuş halkın, kendi öz yurdunda parya konumuna getirilmek istendiğini belirten Salih Zeki İnce, şu ifadelere yer verdi: “Bu rezillikler silsilesi peygamber ocağı ordumuz ve bin yıllık geleneğin mirasçısı devlet anlayışımız içerisine sızan vatan hainleri eliyle gerçekleştirilmiştir. Ana akım medyanın ‘Laiklik Elden Gidiyor’ temalı kamuoyu oluşturma ve yönlendirme operasyonları, sahneye konulan ‘Mürteci Avlama’ oyununun ‘Anayasal Çerçevede ve Demokratik Usuller İçerisinde’ gerçekleştirildiği hatta siyasal iktidara müdahale etmenin meşru görülebileceği simülasyonunu oluşturmuştur. Meydana gelen bu fiili durum içerisinde hain planlar yürürlüğe sokulmuş ve bir kaos süreci başlatılmıştır. Maalesef ki bu süreçte en büyük darbeyi, kalpleri vatan ve millet hizmeti aşkıyla yanıp tutuşan, ‘Asım’ın Nesli’ olarak çağına örnek olan, İmam Hatip Liseli gençler almıştır. 28 Şubat’ın aktörleri kapkara ellerini İmam Hatip’in masum yavrularının geleceğine uzatmış, aklı da gönlü gibi yüce olan bu gençlerin üniversiteye girmemesi ve bu ülkenin âlî menfaatlerine hizmet etmemesi için türlü türlü oyunlar tezgâhlamıştır.”

İRFANLI GENÇLERİN ÖNÜ KESİLDİ

28 Şubat sürecinde hem kesintisiz eğitim hem de katsayı uygulamalarıyla İmam Hatiplere girmenin, veya oradan üniversiteyi kazanmanın imkânsız hale getirildiğini ifade eden ince, açıklamasına şöyle devam etti: “Akıldışı bu uygulamalarla, bilimin objektifliğini, ahlakının güzelliğiyle tamamlayan bu irfanlı gençlerin, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasının önüne geçilmeye çalışılmıştır. Nitekim bu alçak plan işlemiş, pek çok İmam Hatipli münevver genç 28 Şubat Darbesi sonrasında üniversiteye girememiştir. Oyun başladıktan sonra kuralları değiştirecek kadar kalleş olan bu aktörler, katsayı adaletsizliğini aşabilecek kadar başarılı olup üniversiteyi kazanan İmam Hatipliler için de tuzaklar hazırlamış, başörtüsü yasakları ve türlü fişleme operasyonlarıyla yine bu gençlerin önünü kesmekten geri durmamışlarıdır.Fakat bin yıl sürmesi beklenen bu kirli tuzak, ‘Tuzak Kuranların En Hayırlısının’ izzet ve keremiyle bertaraf edilmiş, İmam Hatipler üzerindeki zincirler kırılmış, İmam Hatipli gençlerin bileklerini sıkan prangalar parçalanmıştır. KİMDER olarak bu kapkara günleri lanetliyor ve tekrar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımız kamuoyuna deklare ediyoruz. Sürecin gerçek mağdurları olarak günümüzde 28 Şubat mağduru etiketini kullanarak parsa toplayanları, ‘Biz de sizdeniz’ riyakarlığı ile ‘merkez’e dahil olma planları kuranları, taşra kompleksiyle özlerini yitirerek katiline aşık olanları da lanetliyoruz.”

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.