26 Genç Altın Bileziklerini Taktı

26 Genç Altın Bileziklerini Taktı

Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek (ÇOGEP) programı kapsamında desteklenen "Bir Dokunuş Bir Hayat" projesi kapsamında kursiyerlere sertifikaları Osmaniye Polisevi'nde düzenlenen törenle verildi. Törenin açılış konuşmasını yapan...

Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek (ÇOGEP) programı kapsamında desteklenen "Bir Dokunuş Bir Hayat" projesi kapsamında kursiyerlere sertifikaları Osmaniye Polisevi'nde düzenlenen törenle verildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Dr. Metin Arslan projenin, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek (ÇOGEP) programı kapsamında hazırlandığını ifade ederek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan proje kapsamında, 26 gence 500 saat boyunca gazaltı kaynakçılık ve makine bakım kursu verildiğini kaydetti.

Açılış konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları; Vali Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İş-Kur Müdürü Abdülkadir Şahin, Organize Sanayi Bölge Müdür Vekili Hasan Sezer tarafından verildi.

Sertifikaların verilmesinin ardından konuşan İŞKUR Müdürü Abdülkadir Şahin, proje kapsamında açılan kursun, yapılan iş gücü araştırması sonucunda ihtiyaç duyulan meslekler doğrultusunda açıldığını ifade ederek, projenin amacının gençlere meslek edindirmek ve kurs sonunda kolayca iş bulabilmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Sertifika törenine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, İş-Kur İl Müdürü Abdülkadir Şahin, Organize Sanayi Bölge Müdür Vekili Hasan Sezer, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, kursiyerler ve aileleri katıldı CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.