22 Mahalleye Taziye Çadırı, Masa Ve Sandalye Gönderildi

22 Mahalleye Taziye Çadırı, Masa Ve Sandalye Gönderildi

Köy statüsündeyken mahalleye dönüşen; ancak merkeze uzak olduğu için bazı hizmetleri vaktinde alamayan yerleşim yerlerine taziye çadırı kuruldu. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, konu hakkında şunları söyledi: "Yerleşim yerlerimize...

Köy statüsündeyken mahalleye dönüşen; ancak merkeze uzak olduğu için bazı hizmetleri vaktinde alamayan yerleşim yerlerine taziye çadırı kuruldu.

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, konu hakkında şunları söyledi: "Yerleşim yerlerimize uzak 22 mahallemize taziye çadırı, masa sandalye gibi ihtiyaçları gönderiyoruz. Onun içindir ki; kent merkezimize uzak noktalarda bulunan mahallelerimizde karşılaşılabilecek vefat olaylarında, ihtiyaç duyulan taziye çadırları ile birlikte masa, sandalye ve çay semaveri gibi malzemeleri kalıcı olarak muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Böylelikle gün ya da gecenin bir saatinde; yazın ya da kışın karşılaşılabilecek üzücü olaylar karşısında ihtiyaç duyulan taziye çadırlarını, muhtarlarımız anında ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecekler."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.