20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Sözleşmeli Er Alıyor

20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Sözleşmeli Er Alıyor

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığına sözleşmeli er alınacağı duyuruldu.Açıklamasında ,”14 Nisan 2016 tarihinde 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Yüzb...

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığına sözleşmeli er alınacağı duyuruldu.

Açıklamasında ,”14 Nisan 2016 tarihinde 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Kışlası’nda, Sözleşmeli Er alımı yapılacaktır" denildi.

Sözleşmeli Er olarak Türk Silahlı Kuvvetleri saflarında yer almak isteyen vatandaşların 14 Nisan 2016 Perşembe günü Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’na müracaat etmeleri gerektiğinin belirtildiği açıklamada "Başvuruda bulunan adayların yanlarında, dilekçe, nüfus cüzdanı ve 2 adet fotokopisi, Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği, Öğrenim Diploması Aslı ve Fotokopisi, Terhis Belgesi, Bonservis, sertifika, takdir, üstün hizmet belgesi, kurs gibi aday niteliğini gösterir belge, ehliyet ve fotokopisi, askeri ehliyeti olanların askeri ehliyeti ve fotokopisi, 8 adet fotoğraf, yarım kapak pembe renkli karton dosya getirmeleri istendi.

Başvuru yapacak olanların en az 8 yıllık ilköğretim mezunu olması ve 01 Ocak 1991 ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğmuş olması gerekmektedir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.