2014 'ZADE'nin yılı oldu

2014 'ZADE'nin yılı oldu

2014 yılını değerlendiren Helvacızade Şirketler GrubuYönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükhelvacıgil, "5 farklı kıtada Zade ürünleri insanların mutfağına giriyor.

2014 yılını değerlendiren Helvacızade Şirketler GrubuYönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükhelvacıgil, "5 farklı kıtada Zade ürünleri insanların mutfağına giriyor. 2014 yılında 60 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Bu seneki hedefimiz bu sayıyı artırmak olacak" dedi

124 yıllık köklü geçmişiyle, 1991 yılında faaliyete geçen ZADE Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesisleri’nde ileri teknolojiyle üretilen ZADE markası ile bitkisel yağ alanında Türkiye ve dünyada üst sıralarda yer alıyor. Firmanın ürünleri Türkiye ile birlikte 5 kıtada 60 ülkede tüketicilerle buluşuyor. Helvacızade Şirketler GrubuYönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükhelvacıgil, 2014 yılını gazetemize değerlendirdi.

ZADE'nin bugünkü geldiği yapı itibariyle hem Türkiye hem de uluslarlararası zincir marketlerle çalışmasına devam ettiğini söyleyen Büyükhelvacıgil, "Türkiye'nin bugün yağ üretim firmaları dikkate alındığında ZADE, çok önemli bir yere sahiptir. 60 ülkeye yaptığımız ihracatlarla Türkiye'nin gururu olma özelliğini sürdürüyoruz. Yeni geliştirdiğimiz 'Zade Vital' ürünlerimizde eczanelerde satışta. Bu ürünlerimiz ise Türkiye'deki doğal besin destekleri serisi olma özelliğini sağlıyor. İnsan sağlığına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye'de bu anlamda da ilk olma özelliğimiz var. 2014 yılı bizim için yatırım yılı olarak geçti. Zate Vital ürünleriyle alakalı 2015 yılında diğer yatırımlarımızı da tamamlamış olacağız. 2014 yılında elde ettiğimiz verilerden yola çıkarak, bu yıl içerisinde başarı grafiğimizi çok daha yukarılara çıkartacağız" dedi.

5 FARKLI KITANIN MUTFAĞINDAYIZ

5 farklı kıtada ZADE'nin insanların mutfaklarında buluştğunu hatırlatan Büyükhelvacıgi, "Bu bağlamda ihracatımız her geçen gün hızına hız katıyor. Konya için stratejik öneme sahip olan Lojistik Köy Projesi ile de Konya'nın çok daha geliştiğini hep birlikte göreceğiz. Çünkü; lojistik bizim en önemli sorunlarımızdan bir tanesi haline geldi. Limanlara olan uzaklığımızdan dolayı bu sorun her zaman bizim karşımıza çıkıyor. Proje tamamlandığında hem şehrimiz hem de ülkemiz büyük fayda görecektir. Projeye inanıyor ve gönülden destekliyoruz. Önümüzde seçimler olduğu için buna bağlı olorak insanlarımızın bu seçim heyacananı çok fazla katılmamaları gerekiyor. Ekonominin her zaman canlı tutulması gerekiyor. Son günlerde Amerika'nın dolarla ilgili yapacağı hamleler var. Bunun için yerli marka ve sanayilerin korunması için bu tip ortamlarda ekonomi yönetiminin bu güne kadar olduğu gibi sıkı bir şekilde takip edilmesi gerekiyor" ifadelerini kıllandı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.