2014-2015 Eğitim Sezonunun Yeni Öğrencilerine Çikolatalı Karşılama

2014-2015 Eğitim Sezonunun Yeni Öğrencilerine Çikolatalı Karşılama

Kars'ta ana okulu, ilkokul ve ortaokul alanında eğitim faaliyeti yürüten Özel Sultan Alparslan Koleji'nde yeni eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Okulda 1. sınıf öğrencileri bir üst sınıf öğrencilerince çikolata ikram edilerek...

Kars'ta ana okulu, ilkokul ve ortaokul alanında eğitim faaliyeti yürüten Özel Sultan Alparslan Koleji'nde yeni eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Okulda 1. sınıf öğrencileri bir üst sınıf öğrencilerince çikolata ikram edilerek karşılandı.

    Tüm Türkiye'de ve Kars'ta 3 aylık yaz tatilinin ardından ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçeleri, derslikleri ve salonları öğrencilerle doldu. Öğretmenlerini ve arkadaşlarını özleyen öğrenciler aileleriyle birlikte geldikleri okullarda hasret giderdi. Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nde yeni okula başlayan öğrenciler ise bir birinde farklı sürprizlerle okulun ilk gününe başladı. Öğretmenleri tarafından karşılan öğrenciler okulun salonuna alındı. Burada bir üst sınıf öğrencilerinin çikolata ikramını alan öğrenciler sahnede arkadaşlarını selamladı. Ardından ise çizgi film seyreden öğrenciler sınıflarına geçerek öğretmenleriyle tanıştı.

    Kolejde çocuklarıyla birlikte heyecan yaşayan velilerden 1. sınıf öğrencisi Kuzey Aras'ın annesi Sinem Aras çok mutlu olduklarını söyledi Aras, "Israrla yazdırmaya çalıştığımız okuldayız. Oğlum sabah çok büyük bir heyecanla ilk kez okula geleceğinden dolayı kendi kendine uyandı. Oğlumla birlikte okulumuzu çok seviyoruz, öğretmenimizi de çok sevdik ve başarılar bekliyoruz." dedi. Kuzey Aras’ın teyzesi Sedanur Tombul ise yeğeninin sabah bayağı bir heyecanla uykudan kalktığını ifade ederek "Teyzecim hadi gidelim diye erkenden uyandı. İnşallah bütün yıl böyle gider." şeklinde konuştu.

    Kolej Müdür Yardımcısı Fahri Esen Kars ise şehrin eğitim çıtasını yükseltmek ve geleceğin eğitimli nesillerce şekillendirilmesine imkan sağlamak amacıyla kurulan Özel Sultan Alparslan Kolejinin tüm zamanların en iyi doluluk oranıyla eğitime başladığını söyledi. Esen, "2014-2015 eğitim sezonunu açtık. Öğrencilerimiz ve velileri gibi bizlerde heyecanlıyız. 1. sınıflarımız ilk defa ders başı yaptılar. Onları ağabeyleri ablaları çikolatalarla karşıladılar. İnşallah onlar için güzel bir geleceğe ilk adım olmuş oldu. Kars halkının göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ediyoruz. Şu an yüzde 95 oranında doluluk oranımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimize velilerimize eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.