2. Lig’de heyecan artıyor

2. Lig’de heyecan artıyor

Normal sezonunun son iki haftasına girilen Türkiye Basketbol İkinci Liginde A ve B gruplarında yer alan takımlar arasında Play-Off öncesi büyük çekişme yaşanacak.

Türkiye Basketbol İkinci Liginde Play-Off’lar yaklaşırken heyecan giderek artıyor. Normal sezonun bitimine 2 hafta kala takımlar A ve B gruplarında ilk 8 takım arasına girebilmek için mücadele ediyorlar. Ekipler 22. maçların ardından sıralamadaki yerlerine göre diğer gruptaki rakipleriyle çapraz eşleşecekler. Buna göre takımların kendi gruplarını mümkün olan en üst basamakta tamamlamaları büyük önem taşıyor.

TB2L A Grubunda 20 maçta 18 galibiyet alan Hacettepe Üniversitesi ile 17 karşılaşmayı kazanan Trabzonspor ilk iki sırada yer almayı garantilemiş durumdalar. Zirve için çekişen iki takım grubu lider tamamlayarak B Grubunu 8. bitirecek rakiple eşleşmeyi hedefliyorlar. Torku Selçuk Üniversitesi’nin üçüncülüğünü kesinleştirdiği A Grubunda 11 er galibiyeti bulunan ve Play-Offu garantileyen Vestel, Gelişim Koleji ve Pertevniyal 4, 5 ve 6. sıralar için mücadele ediyor. Grupta son iki haftaya girilirken Play-Offa kalacak son 2 takım ise henüz belli değil. Orman Gençlik, Beykoz, Final Spor ve İstanbul BŞB 7 ve 8. sıralar için kalan maçlarını kayıpsız geçmeye çalışacak. Düzce Gençlik de kümede kalma mücadelesi verecek. Olin Gençlik, Genç Telekom ve Fmv Işıksporun zirve yarışı verdiği TB2L B Grubunda ise Yeşilyurt, Akhisar Belediye, Uşak Belediye ve İstanbul Teknik Üniversitesinin sezonu 3 ila 7. basamaklar arasında tamamlama ihtimali bulunuyor. 7 takımın Play-Offu garantilediği bu grupta asıl çekişme son bilet için yaşanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.