2. Küme heyecanı gollü başladı

2. Küme heyecanı gollü başladı

2. Amatör Küme’de heyecan geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı.

Toplam 44 golün atıldığı haftada en farklı galibiyeti Derbent Gençlikspor’u13-0  Durak Ömer Akkanat Yibo takımı elde etti. 3 Grup’ta oynanan karşılaşmalarda liderler bu hafta averajla belli oldu.

A Grubu’nda Adsız Belediyespor’u 8-0 mağlup eden Akşehir Gençlikspor, ilk hafta itibari ile zirveye oturdu. Grupta oynanan maçların sonuçları ve önümüzdeki hafta maçları ise şöyle: Akşehir Gençlikspor 8-0 Adsız Belediyespor Yunakspor 1-1 Ortaköy Belediyespor Ladikspor 5-2 Seyranspor Argıthanı Yeni Belediyespor 1-0 Altuntaşspor 2. hafta maçları: Yunakspor-Altuntaşspor Adsız Belediyespor-Ladikspor Akşehir Gençlikspor-Ortaköy Belediyespor Argıthanı Yeni Belediyespor-Seyranspor.
B Grubu’nda ise Derbent Gençlikspor’u13-0  Durak Ömer Akkanat Yibo zirvede yer aldı. Grupta oynanan maçların sonuçları ve önümüzdeki hafta maçları ise şöyle: İhsaniye G.B.Spor  4-1 Özdağspor Huğluspor 1-1  Seydişehir Gücüspor Durak Ömer Akkanat Yibo 13-0  Derbent Gençlikspor 2. hafta maçları: Özdağspor- Huğluspor Seydişehir Gücüspor- Durak Ömer Akkanat Yibo Derbent Gençlikspor- İhsaniye G.B.Spor.
C Grubu’nda ise ilk hafta sonunda Başakspor’u 3-2 mağlup eden Hilalspor zirvede yer aldı. Grupta oynanan maçların sonuçları ve önümüzdeki hafta maçları ise şöyle: Konya Başakspor 2-3   Konya Hilalspor Yeni Emirgazi Beleldiyespor 1-0 Karkın Belediyespor Gölyazı Belediyespor Bay 2. hafta maçları: Konya Hilalspor- Yeni Emirgazi Beleldiyespor Gölyazı Belediyespor- Konya Başakspor Karkın Belediyespor Bay.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.