1922 Konyaspor’da  gençler yüz güldürüyor

1922 Konyaspor’da gençler yüz güldürüyor

Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen 1922 Konyaspor’da altyapıdan gelen oyuncuların başarılı performansları yüz güldürüyor. Kırşehir maçında 13 alt yapı oyuncusunun 7’si süre alarak galibiyete katkı sağladı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 6. Hafta maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek art arda 2. galibiyetini aldı. Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekip puanını 8'e yükseltirken haftayı 7. sırada tamamladı.

Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen 1922 Konyaspor’da altyapıdan gelen oyuncuların başarılı performansları yüz güldürüyor. Kırşehir maçında 13 alt yapı oyuncusunun 7’si süre alarak galibiyete katkı sağladı.

Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay, 1922 Konyaspor'un deplasmanda 2-

1 kazandığı Kırşehir Belediyespor maçı sonrası altyapı oyuncularının şans bulmasına vurgu yaptı

Taner Ay, "1922 Konyaspor kadrosunda 21 yaş allı 13 akademi oyuncumuz var. Deplasmanda 2-1 kazandığımız Kırşehir maçında ise 7 akademi futbolcumuzun oynaması tüm akademi ailemizi onurlandırmıştır. Akademi oyuncularımıza güvenerek oynatan tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi

LİGİN EN GENÇ TAKIMIYIZ

1922 Konyaspor’da altyapıdan gelen oyuncuların başarılı performansları yüz güldürüyor.

Oyunculara tekliflerin geldiğini söyleyen Sportif Direktör Mesut Erçetin, “Ligin en genç takımıyız, iyi bir hava yakalandı. Yaş ortalamamız 21.8. Bu durum tüm Türkiye tarafından konuşulmaya başlandı. Oyuncularımıza teklifler geliyor ancak bizim önceliğimiz Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek. Gelen teklifleri reddediyoruz. Yıllardır hedeflediğimiz pilot takım Konyaspor iş birliği çalışmalarımız devam ediyor. A takıma oyuncu verme konusunda çıtayı yükselttik. 3 ya da 4 oyuncumuzu Konyaspor’a vereceğimize yürekten inanıyorum. Niyetimiz halis, akıbetimiz hayır olsun.” dedi.

Pazar günü oynanacak Nazilli Belediyespor maçına yönelik de düşüncelerini aktaran Karatay Termal 1922 Konyaspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, şunları söyledi: “Herkesin herkesi yenebileceği bir ligde oynuyoruz. O gün gününde, formunda olan yani pazarı iyi değerlendiren maçı kazanacak. Biz aynı ciddiyette Nazilli maçına hazırlanıp, şımarmadan ayaklarımızın üstüne basarak o maçtan da kayıpsız bir şekilde ayrılmak istiyoruz.”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum