1922 Konyaspor’da Devriş Deniz devam edecek

1922 Konyaspor’da Devriş Deniz devam edecek

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor'da teknik direktör Devriş Deniz ile yola devam edilecek.

Yeşil-beyazlı yönetim takımla çıktığı ilk 3 maçta 7 puan toplayan Deniz ile ile sezonun geri kalan bölümü için sözleşme imzalayacak.

Sahasında Nazilli Belediyespor ile berabere kalan Yavru Kartal puanını 9 yaparak haftayı 9. basamakta tamamladı. Konuk ekip ise 10 puanla 7 sırada yer aldı.

Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 8. hafta maçında deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Cumartesi günü TCDD Ankara Demirspor Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’de başlayacak.

NAZİLLİ’DEN ZEMİN ELEŞTİRİSİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1-0 geriye düştüğü Karatay Termal 1922 Konyaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Nazilli Belediyespor, son 3 dış saha maçında 3 puanı bir arada göremedi.

"Zonguldak'ta 10 saat, Konya'da 7 saat yolculuk yaptık" diyen teknik direktör Kadir Kar, "Zeminin kötü ve çimin uzun olması, pas oyunu yapmamızı engelledi. İkinci yarıda yaptığımız hamlelerle en azından puanla dönmeyi bildik. Önümüzde Erzincan müsabakası var ona hazırlanacağız. 6 maçın 4'ünü deplasmanda oynadık. İkinci devre fikstür avantajı bize dönecek" dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum