"16 Nisan bağımsızlık mücadelemizin son halkası"

"16 Nisan bağımsızlık mücadelemizin son halkası"

Meram İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Musa Arat, “16 Nisan’da ülkemizin 200-250 yıllık bağımsızlık mücadelesine son halkasını takacağı o günü inşallah ‘evet’ oylarıyla tamamlamış olacağız” dedi.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın yeni hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda milletvekili, protokol mensubu ve vatandaşlar katıldı. Muhacir Pazarı civarında bulunan hizmet binasının açılışına AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Hüsnüye Erdoğan, Muhammet Uğur Kaleli, Halil Etyemez ve Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya 22, 23 ve 24. Dönem Milletvekilleri Hasan Angı, Halil Ürün, Kerim Özkul ve Hüseyin Üzülmez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, “Yeni binamızın Meram'da Meramlıya hizmet edecek olmasından dolayı son derece mutlu olduğumuzu bir meramlı olarak ifade etmek istiyorum. Yeni ve modern hizmet binamızın, ilçemize ve şehrimize en güzel hizmet kararlarının alınabileceği bir bina olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu referandum sadece ülkemiz açısından değil, tüm mazlumlar açısından da büyük ehemmiyet taşımaktadır. Ev ev, kapı kapı gezerek bu oylamanın önemini anlatacağız. 16 Nisan, ülkemiz üzerinde hesap yapanların hesaplarını bozma ve bölgesinde lider ülke olarak 2023 hedeflerine ulaşma yolunda atılacak en önemli adımlardan biridir. İnşallah bizler Meram İlçe Teşkilatı olarak, ilçemizde rekor düzeyde ‘evet’ oyu almak için gecemizi gündüzümüze katacağız” şeklinde konuştu.

‘EVET’ ÇIKACAĞINDAN EMİNİZ

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise yaptığı konuşmada, “Meram Belediyemizin yeni hizmet binasına taşınmasından sonra ilçe teşkilatımız da kendi ilçesinde konumlanmış oldu. Yeni hizmet binasının yeni Türkiye’nin kuruluşunda hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, “Artık tek merkezli bir şehirden çok merkezli bir şehre ulaşmış olduk. Şehrimizde yeni cazibe alanları oluştu. Meram’da da bu süreç devam ediyor. Sadece bu bölgede değil Şükran Mahallesi’nde de Meram Belediyemizin çok başarılı çalışmaları var. Cenab-ı Hakk, daha nice güzelliklere hepimizi vesile kılsın” dedi. AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, 15 yılda partilerinin çok güzel hizmetlere imza attığını vurgulayarak şöyle konuştu: “AK Parti’nin şu ana kadar ortaya koyduğu en büyük esere 16 Nisan’da hep beraber imza atacağız. Şu ana kadar köprüler, otoyollar vb. Türkiye’yi değiştiren ne kadar eser ortaya koymuşsak onların en büyüğünün açılışını 16 Nisan’da yapacağız” ifadelerine yer verdi. AK Parti Hareketi’nde bu zamana kadar hep geriye bakmadan ileriye bakıldığına dikkat çeken İl Başkanı Musa Arat ise, “Yükselen çıtayı 16 Nisan’da da devam ettireceğiz. Halk oylamasından ‘Evet’ çıkacağından eminiz ama Konya’nın da bu zamana kadar vermiş olduğu desteğin en üst seviyede olması ve Türkiye’de birinci şehir olması için kurguladığımız çalışmaları tamamlayacağız. Partimiz, 15 yıllık iktidarında milletimize çok güzel hizmetler verdi. Halkımıza bu özgüvenle gideceğiz. Halkımız iradesini ‘Evet’ yönünde tecelli ettirecek ve tüm dünyanın düşman oklarının Cumhurbaşkanımız nezdinde ülkemize yönlendiği bugünleri; 16 Nisan’da aynen 15 Temmuz’daki gibi halkımızın ‘dur’ diyeceği bir iradeyle inşallah bertaraf edeceğiz. Osmanlı dönemini de dikkate alarak ülkemizin 200-250 yıllık bağımsızlık mücadelesine son halkasını takacağı o günü inşallah ‘evet’ oylarıyla tamamlamış olacağız” Konuşmalardan sonra dualarla AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.