1461 Trabzon mesaisi başladı

1461 Trabzon mesaisi başladı

Torku Konyasporda Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.

Torku Konyaspor’da Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Sezonu, iç sahada Buca yenilgisiyle açan ve Pazartesi günü ara vermeden çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takım, dün akşam ise Tatlıcak tesislerinde kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Bugün, muhtemelen çift antrenmana yapacak olan Kartallar, Trabzon’a Cuma günü gidecekler. Programa göre, öğle saatlerinde Konya’dan ayrılacak olan Konyaspor kafilesi, saat 16.00 uçağıyla Trabzon’a uçacak. Maçtan sonra ise futbolculara, bir sonraki hafta lige verilecek ara nedeniyle muhtemelen üç gün izin verilecek. Bu nedenle, bazı futbolcular Trabzon’da kafileden ayrılırken, diğer futbolcular ise karayoluyla Konya’ya dönecekler.

Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Robak’a karşılık Mersin İdmanyurdu’ndan alınan Erdal Kılıçarslan önceki gün imza atarak çalışmalara başladı. Torku Şekerspor’dan transfer edilen, lig hazırlıklarını Konyaspor’da gerçekleştiren, ancak sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmadığı için Anadolu Selçukluspor’a gönderilen genç futbolcu Ömer Ali Şahiner ile dün bir görüşme daha yapılarak anlaşma zemini aranacaktı.

İLK HAFTA 18 GOL ATILDI

Torku Konyaspor’un sahasında Bucaspor’a 2-0 yenilerek başladığı PTT 1.Lig’de sezonunun 1. haftasında toplam 18 gol atıldı. Ligde oynanan maçlardan üçünü ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, dört maç ise berabere sona erdi. Bucaspor ile 1461 Trabzon’un deplasmanda galip geldiği ilk hafta da iki maçta gol sesi çıkmazken, dört maç 2-1, iki maçta 1-1’lik sonuçla tamamlandı. Bu sonuçlara göre, ilk haftanın lideri, Konyaspor’u 2-0 yenen Bucaspor olurken, Konyaspor ise gol farkıyla son sırada yer aldı.

PTT 1. ligde ikinci haftanın 3 maçı Cumartesi, 5 maçı Pazar ve 1 maçı da Pazartesi günü oynanacak. Konyaspor’un Trabzon deplasmanına çıkacağı ligde haftanın programı şöyle. 1 Eylül 2012 cumartesi: 16.00: TKİ Tavşanlı Linyitspor-Boluspor. 20.00: Ankaragücü-Adanaspor. Bucaspor-Kayseri Erciyesspor. 2 Eylül 2012 Pazar: 16.00: Şanlıurfaspor-Karşıyaka. 20.00: Adana Demirspor-Çaykur Rizespor. Manisaspor-Kartalspor. 1461 Trabzon-Torku Konyaspor. Göztepe–Samsunspor. 3 Eylül 2012 pazartesi: 20.00: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.