13 Katlı Apartmanda Yangın Paniği

13 Katlı Apartmanda Yangın Paniği

Gaziantep'te 13 katlı Çamlıca Konutları'nın 5. katında meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Evde kalan çocukların perdeyi tutuşlamasıyla çıktığı öne sürülen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Nuripazarbaşı...

Gaziantep'te 13 katlı Çamlıca Konutları'nın 5. katında meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Evde kalan çocukların perdeyi tutuşlamasıyla çıktığı öne sürülen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Nuripazarbaşı Mahallesi Çamlıca Konutları G Blok 5. katta meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Evde bulunan çocukların perdeyi yakması ile meydana geldiği iddia edilen yangın, kısa sürede büyüdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polisin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile Zahide Demir ve 3 çocuğu binadan çıkartıldı. Dumandan etkilenen anne ve bebeğe olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince müdahale edildi. Anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın diğer apartmanlara sıçramadan söndürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.