12 Muhtar Derneğine Bilgisayar Hediye Edildi

12 Muhtar Derneğine Bilgisayar Hediye Edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 12 muhtar derneğine özel yazılım yüklü bilgisayar hediye etti.Bugüne kadar muhtarlıklardan gelen talepler üzerine; bilgisayarı bulunmayan ya da mevcut bilgisayarları talebi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 12 muhtar derneğine özel yazılım yüklü bilgisayar hediye etti.

Bugüne kadar muhtarlıklardan gelen talepler üzerine; bilgisayarı bulunmayan ya da mevcut bilgisayarları talebi karşılamayan 300’ü aşkın muhtarlığa bilgisayar temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Yenişehir, Keles, Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli, Mustafakemalpaşa, İnegöl, Orhangazi, Karacabey, İznik, Osmangazi ve Bursa muhtar derneklerine bilgisayar hediye etti.

İlçelerdeki muhtar derneklerinin başkanları ve muhtarlar, Merinos Parkı’ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım törenine yoğun ilgi gösterdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarına dikkati çekerek, “Bursa, her alanda örnek oluyor. Hedefimiz büyük, derdimiz hizmet etmek. Bursa, artık evrensel değerde bir kent. Bursa’nın gelişmesini ve her alanda en iyi konuma ulaşmasını amaçlıyor ve bu hedefle çalışıyoruz. Şehrimizin geleceğe taşınması noktasında devletin halkla buluştuğu ilk yer olan muhtarlarımızın ve muhtarlıklarımızın ihtiyaçlarına da destek olmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Altepe, daha kaliteli ve daha hızlı hizmetler için muhtar dernekleri başkanlarına bilgisayarlarını hediye etti. Pasta kesimiyle sona eren törenin ardından Başkan Altepe, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.