10 yıl sonra Kahire’ye büyükelçi atandı

10 yıl sonra Kahire’ye büyükelçi atandı

Büyükelçi atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı olan Salih Mutlu Şen, büyükelçi olarak atandı.

Büyükelçi atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı olan Salih Mutlu Şen, büyükelçi olarak atandı. 2015'te Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı, 2019'dan bu yana Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Şubat 2022'den bu yana Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Muhammet Mücahit Küçükyılmaz ise Mahinur Özdemir Göktaş’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanmasıyla boşalan Türkiye'nin Cezayir Büyükelçiliğine atandı.

Büyükelçi atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararlara göre 6 büyükelçiliğe atama yapıldı. Konsolosluk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Kül, Türkiye'nin Asuncion (Paraguay) Büyükelçiliğine, Yunus Demir, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliğine, Salih Mutlu Şen, Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliğine ve Nüket Küçükel Ezberci, Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliğine atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.