10 milyon Galaxy S IV yola çıkıyor

10 milyon Galaxy S IV yola çıkıyor

Samsung’un Mart ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S IV, bu ay sonunda birçok ülkede satışa çıkıyor.

 Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Mart ayında tanıtımını gerçekleştirdiği ve herkesi hayran bıraktığı yeni amiral gemisini satış için hazırladı. Bu ay sonunda 50 farklı ülkede satışa sunulacak olan Galaxy S IV'ler yola çıkacak. Bu ay sonunda satış için 50 farklı ülkeye gönderilecek olan Galaxy S IV, yüksek bir kullanıcı kitlesine sahip olacağa benziyor. Samsung, yeni amiral gemisi ile rekor seviyede bir satış gerçekleştirmek istiyor. Bu nedenle pazar sayısını da attırmaya niyetli gözüküyor. Şuan için 50 ülkede satışa sunulacak olan Galaxy S IV, bir müddet sonra 150 ülkede daha satışa sunulacak. Nerdeyse tüm dünyada satışı gerçekleşecek olan Galaxy S IV'ün ne derece başarılı olacağı merak ediliyor.


Samsung, bu ay sonunda 10 milyon Galaxy S IV'ün dağıtımını gerçekleştirecek. Ön sipariş rakamları ile çoktan bir rekora imza atmış olan Galaxy S IV, satışa sunulacağı bilinen ülkelerde merakla bekleniyor. Güney Koreli şirket, yeni amiral gemisinin satışa sunulduğu ilk ay, toplamda 10 milyon satış rakamına ulaşmasını bekliyor. İlk çeyrek için ise 30 milyon Galaxy S IV satışı hedefleyen Samsung, yeni amiral gemisi ile Galaxy S III satış rakamlarını da geride bırakmayı planlıyor. Üstün özellikleri ve etkileyici tasarımı ile beğeni kazanan Galaxy S IV'ün nasıl bir satış rakamına ulaşacağı herkesi meraklandırmaya başladı.


Teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi ile toplamda 100 milyon satış hedefliyor. Bu hedeflerinin ne kadarını gerçekleştireceği şuan bilinmez, ancak iddialı şirket, Apple'ı da bir hayli zorlayacak gibi gözüküyor. Akıllı telefon piyasasında liderliği ele geçiren Samsung, başarı ivmesini giderek yükseltmeyi başarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.