10 çiftçiye TÜMOSAN marka traktör

10 çiftçiye TÜMOSAN marka traktör

31 Mayıs-31 Ekim 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlenen kampanya kapsamında 10 çiftçiye 2014 model TÜMOSAN marka traktör hediye edildi.

Bir özel banka tarafından çiftçiye 10 adet TÜMOSAN traktörü hediye edildi. 31 Mayıs-31 Ekim 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlenen kampanya kapsamında 10 çiftçiye 2014 model TÜMOSAN marka traktör hediye edildi. Üretici Kart’ın 10. yılı nedeniyle düzenlenen kampanyada talihliler traktörlerini dün düzenlenen törenle teslim aldı. TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. Fabrikasında gerçekleştirilen törene TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Dr. Galip Öztürk, banka yetkilileri ile ödül kazanan çiftçiler ve TÜMOSAN yetkilileri katıldı. Törende yapılan konuşmalarda TÜMOSAN hakkında bilgiler veren TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Dr. Galip Öztürk, Türk Traktörlerin tercih edilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek 1984 yılından 2013 yılına kadar TÜMOSAN'da 60 bin civarında traktörün üretildiğini ifade etti. Öztürk, çiftÇilerin yerli traktörü tercih etmelerini isteyerek ödül kazanan çiftcileri tebrik etti.

ÇİFTÇİLERE TRAKTÖRLERİ TESLİM EDİLDİ

Bankanın Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yarım milyonu aşkın üreticiye binlerce üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlayan Üretici Kart’ımızın 10. Yılında 10 üreticimize 2014 model TÜMOSAN marka traktör hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka olarak sektöre verdiğimiz destek tutarı 4 milyar TL’yi aştı. Önümüzdeki dönemde de çiftçilerimizle aynı dilden konuşan ürün ve kampanyalar sunarak, onlarla daha yakın ve etkili bir temas içerisinde olacağız. Üretici Kart talihlilerimize yeni yıl hediyesi olarak traktörlerini teslim etmekten büyük mutluluk duyuyor, bereketli bol kazançlar diliyorum." Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Üretici Kart sahibi çiftçiler, söz konusu tarih aralığında mazot, gübre, yem, zirai ilaç, tohum, fide gibi tüm tarımsal girdi satışı yapan anlaşmalı bayilerden tek seferde 100 TL ve üzerinde yaptıkları harcamalar ile kampanyada çekiliş hakkı kazandı. 2014 Model Tümosan marka traktörün hediye edildiği kampanyada kazanan çiftçiler, Seyfettin Öktem (Tekirdağ), Osman Özdemir (Kütahya), Hediye Kurtuluş (Mersin), Mehmet Boz (Eskişehir), Hamdi Çelik (Afyon), Mustafa Arslan (Uşak), Halit Tavukçu ( Edirne), Bekir Yağlı (Antalya), Baki Pehlivan (Elazığ) ve Ali Dönmez (Yozgat) oldu. Ödül töreninin ardından ise törene katılan heyete TÜMOSAN tarktör fabrikası gezdirilerek üretim hakkında bilgiler verildi.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.