1.Amatör’de 3.hafta tamamlandı

1.Amatör’de 3.hafta tamamlandı

1.Amatör Küme’de 3.hafta maçları oynandı. Haftayı A Grubu’nda Cihanbeyli Belediyespor, B Grubu’nda Seydişehir Belediyespor lider olarak tamamladı

Konya 1. Amatör Küme'de 3. hafta heyecanı oynanan maçlarla geride kaldı. A Grubu’nda Cihanbeyli Belediyespor, B Grubu’nda ise Seydişehir Belediyespor haftayı lider kapattı. A Grubu’nda Polatoğlu Ahşapspor ile B Grubu’nda mücadele eden AK İnşaat Sanayispor fikstür gereği maç oynamadan haftayı kapattı.

CİHANBEYLİ PUAN FARKINI 3’E YÜKSELTTİ

A Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede grup birincisi Cihanbeyli Belediyespor ikincisi sırada yer alan Demirspor’u ağırladı. Mücadeleyi 6-2 kazanan Cihanbeyli Belediyespor 3’te 3 yaparak zirvedeki yerini korurken en yakın rakibi ile puan farkını ise 3’e yükseltti. Ligde oynanan diğer 3 maçta deplasman takımları galip geldi. Deplasmanda konuk olduğu Sarayönüspor’u 2-1 yenen Taşkentspor ligdeki ilk 3 puanını elde ederken Kulu Belediyespor ise Yunakspor’u 2-1 mağlup etti. Haftayı ikinci sırada tamamlayan Ergesspor ise deplasmanda Monivaspor’u 3-0 mağlup etti.

B GRUBU’NDA ZİRVE YARIŞI DEVAM EDİYOR

B Grubu’nda ise Huğluspor ile Seydişehir Belediyespor’un zirve yarışı devam ediyor. Deplasmanda konuk olduğu Bozkır Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Seydişehir Belediyespor puanını 9’a yükselterek averajla zirvedeki yerini korurken en yakın rakibi Huğluspor ise Seydişehirgücü’nü 3-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.Grupta oynanan bir diğer mücadelede Selçuklu İdmanyurdu, Yeni Meramspor’u 4-0 mağlup ederken Beyşehir Belediyespor ise evinde Selçuk Üniversitespor’u 2-0 mağlup etti.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.