Konyalı belediye başkanı Şahin'e biniyor! LPG'yi kendi parasıyla dolduruyor

Konyalı belediye başkanı Şahin'e biniyor! LPG'yi kendi parasıyla dolduruyor

Kırmızı Şahin model makam aracıyla gündem olan Akşehir'in yeni belediye başkanı CHP'li Ahmet Nuri Köksal, “Akşehir'de Şahin model aracımla gidip geliyorum. Böyle olmaya da devam edeceğim. Halkçı bir insanım. LPG'yi de kendim dolduruyorum” dedi

31 Mart yerel seçiminde Konya'nın büyük ilçelerinden olan Akşehir'i Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kazandı. Daha önce AK Parti'nin yönettiği Akşehir Belediyesi'nin yeni belediye başkanı Ahmet Nuri Köksal oldu. Köksal, en yakın rakibine, AK Parti'ye seçimde yüzde 11 oy fark attı. CHP, ilçede yüzde 42,63, AK Parti ise yüzde 31,59 oranında oy aldı. Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, kameraların karşısına geçti ve kendini tanıttı. Köksal, ayrıca TOFAŞ makam aracı ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı. Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, belediye bünyesinde yürütecekleri faaliyetler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

gk6l8pmwuaawd71.jpg

AKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN GÜNCEL BORCUNU AÇIKLADI

Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, nasıl bir belediye devraldıklarını, güncel borcun ne olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Köksal, “Akşehir Belediyesi'nin 1 milyon 187 bin TL banka mevcudu, bir kısmı piyasaya, bir kısmı da orta vadeli İller Bankası'na borcu olmak üzere, toplamda 99 milyon lira borcu var. Böyle bir belediyeyi devraldık. Bu borç, tahmini bütçe büyüklüğünün yüzde 25'i kadar bir rakam” şeklinde konuştu.

gk84uafxgaazyu7.jpg

HEM KENDİ ADIMA HEM DE AKŞEHİR ADINA MUTLUYUM

TOFAŞ makam aracıyla sosyal medyada gündem olan Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, 1999-2004 yılları arasında Akşehir'de belediye başkanlığı yaptığını hatırlattı. “Başkanlık görevim bittikten sonra o gün itibarıyla 12 yaşındaki bir Şahin model aracı banka kredisiyle aldım” diyen Başkan Köksal, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yakın olduğu için aracımın adını da 'Cumhuriyet' koymuştum. Uzun yıllar Şahin model aracımla kendi kişisel yolculuğumu yaptım. Şahin, benim halkçı ve bütün halkımın gözünün önünde geçen yaşamımın bir simgesi ve özeti oldu. Şahin modeli araç kullanımı, Konya'da hala çok yaygındır. Bu özelliği bilen bir arkadaşımız seçim kampanyasında benden habersiz, aracın üzerindeki yazılarla birlikte paylaşımlar yaptı. Bu aracı, seçim kampanyamızda da kullandık. Bu aracı kullanmam, bir şov meselesi değildir. Benim hayatımda özel bir yeri olan araçtır. Sosyal medyada aracım büyük ilgi gördü. Mutluyum. Hem kendim adına hem de Akşehir adına mutluyum. Siyaset şeffaf olmadığı için bizi başkalarıyla karıştıranlar olabiliyor. Yanlış adres. O adres biz değiliz. Akşehir'in sadece isminin başında ak ibaresi kaldı. Başka bir yerinde ak simgesi kalmadı.”

gkf3fqmxeaeqk4y.jpg

AKŞEHİR'DE ŞAHİN İLE GEZİYORUM

Sürekli sahada olan bir isim olduğunu dile getiren Başkan Köksal, bildiği bir aracı kullanmayı tercih ettiğini ifade etti. Şahin'in LPG'sini de kendisinin doldurduğunu aktaran Köksal, “Evet, kendim dolduruyorum ve kullanıyorum. Akşehir'de gideceğim yere Şahin model aracımla gidip geliyorum. Böyle olmaya da devam edeceğim. Belediyemizin konforlu, özellikle uzun yollarda kullandığı otomatik vitesli aracı da var. Protokol ziyaretlerinde, uzun yollarda belediyemizin envarterinde olan aracı kullanacağım” dedi.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum