ZMO'da Burak Kırkgöz  güven tazeledi

ZMO'da Burak Kırkgöz güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şube Başkanı Burak Kırkgöz yeniden oda başkanlığına seçilerek, güven tazeledi

Yeni dönemde birçok sorunun birlik içinde çözülmesi gerektiğinin altını çizen Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Başkanı Burak Kırkgöz, “Meslektaşlarımızın hiçbir sorunu kalmaması için hep birlikte gelin gayrete âşık olanlardan olalım” dedi

burak-kirkgoz.jpg

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şubesi, 15’inci Olağan Genel Kurul programını dün Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Yapılan genel kurula tek listeyle giren mevcut başkan Burak Kırkgöz yeniden başkan seçildi. Genel kurula, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve çok sayıda oda başkanları katıldı.

KRONİKLEŞMİŞ ÇOK SORUNUMUZ VAR

Açılış konuşmasını yapan ZMO Başkanı Burak Kırkgöz, birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, yeni dönemde mücadeleye devam edeceklerini kaydetti. Kırkgöz, “2021 yılı aralık ayında değişim için hep birlikte geliyoruz sloganı ile yola çıktık. Gelinen noktada sloganımızın içini doldurarak hep birlikte ziraat mühendisliğinin her dalından, her iş kolundan farklı görüşlere sahip arkadaşlarımızla mesleğimizi Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında arzuladığımız standartlara ulaştırmak için el ele verdik, tek yürek olduk. Yoğun bir teveccüh ve desteğinizle yönetime geldik. 2 yıl önce bu kürsüye çıktığımda heyecanımı sizlerle paylaştım. Altını çizerek söylemeliyim ki şimdi daha çok heyecanlıyım. Takdiri ezele teslimiz ama gayrete de aşığız. Mesleğimizin sorunları meslektaşlarımızın problemleriyle alakalı yönetime gelmeden evvel tespit ettiğimiz konuları ele aldık. Ter döktük, kapı aşındırdık. Şu anda ‘mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hiçbir sorunu kalmamıştır’ cümlesini kurmayı arzu ederdim. Ancak geçmişten süregelen kronikleşmiş o kadar çok sorunumuz var ki bunların bir kısmını halledebildik bir kısmına da neşter vurduk. Yeni dönemde meslek ve meslektaşlarımızın hiçbir sorunu kalmaması için hep birlikte gelin gayrete âşık olanlardan olalım. Açamadığımız kapıların açılmasını beklemek yerine kapıları zorlayalım. Hep birlikte omuz verelim mücadele edelim. Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun. Alınan kararlar ve yeni dönemle oluşacak yönetim, mesleğimizin sorunlarına çare, Konya’mıza bereket getirsin” diye konuştu.

MHP TÜRK TARIMININ HER ZAMAN YANINDA

Genel Kurul’da açıklamalarda bulunan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP’nin Türk tarımının ve çiftçisinin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, “MHP, Türk tarımının ve çiftçisinin her zaman yanında olmuştur ve Burak Kırkgöz ile yönetiminin göreve geldiğinden itibaren birçok çalışmasını takip ediyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk tarımına verdiği önemi çok iyi biliyoruz. Türk çiftçisinin ve ziraat mühendislerinin her zaman yanında olduğunu görüyoruz. Artık güçlü tarımın Türkiye’nin geleceğini inşa ettiğini biliyoruz. Buna göre ziraat mühendisleri arkadaşlarımızın azimle çalıştığını görüyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.