Ziyaret sonrası ''Fırtına'' koptu

Ziyaret sonrası ''Fırtına'' koptu

Sadri Şener, CHP'li heyetin Trabzonspor'u ziyaretinden haberdar olmadığını belirterek, ziyarette yer alan kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile beraberindeki heyetin Trabzonspor Kulübü'ne ziyaretinden kendisinin haberdar olmadığını söyledi.

Ziyarette yer alan kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilere tepki gösteren Şener, ''CHP'nin ziyaretinden benim haberim yok. Kızmakta, haksız mıyım'' dedi.

''Bu işi (şike süreci) benim kendi yöneticilerim unutturmaya çalışıyor. CHP'yi bu konuyla ilgili pir pak görürsen o zaman bana yazık değil mi?'' ifadelerini kullanan Şener, ''CHP'yi kabul edersin. Alırsın karşına dersin ki bana bu Fenerbahçe'yi ziyaretinizi anlatır mısınız. Onu sorarsın'' şeklinde konuştu.

Oran: Şener'in söylediklerini yadırgadım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise Trabzonspor Kulübü'nü ziyaretleriyle ilgili olarak, ''Sadri Bey bizim Trabzonspor'u ziyaret etmemizi çok arzu ettiğini önceki görüşmelerimizde birçok kez bana ifade etmiştir'' dedi.

Kendisinin de eski bir futbolcu olduğunu ve ilk resmi maçına da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda çıktığını belirten Oran, CHP merkez ilçe başkanının Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile ziyareti programladığını kaydederek, ''Sadri Bey 'benim haberim yok' diyor ama salı günü 30 Ekim 2012 saat 17.00 gibi Sadri Şener'in sekreteri Büşra Hanım ile irtibat kurduk. Asbaşkanın haberi var, sekreterinin haberi var, kendisine iletildi, teyidini aldık, ona rağmen bunu söylemesini yadırgadım'' ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.