Zengin Kız Fakir Oğlan 32. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

Zengin Kız Fakir Oğlan 32. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

Bankada çalışan Nurhan'la zengin ailenin kızı Biricik'in aşk hikayesi Zengin Kız Fakir Oğlan 32. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Zengin kız fakir oğlanın aşkı ve ailelerin tutumları ve farklılıkların yarattığı komik olaylar zinciri TRT-1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Nurhan ile Biricik'in aşklarını konu edinen Zengin Kız Fakir Oğlan, bu akşam yepyeni bölümü ile ekrana gelecek.

32. Bölümde neler yaşanacak...

Bu zamana kadar kafasına taktığı küçük meseleler yüzünden başına bin bir türlü dert açan Nurhan’ı oldukça hareketli günler beklemektedir. Nurhan’ın bu huyunu bilmeyen Biricik, Nurhan’ın kilo aldığını söyleyince ortalık karışır. Biricik'in bu sözlerine kafayı takan ve oldukça büyüten Nurhan, acilen kilo verme kararı alır. Kendini sokaklara atıp gece gündüz spor yapan Nurhan’ın başına öyle şeyler gelir ki… Meryem, Serpil Hanım tarafından izinli olunca zengin ailenin evinde akşam yemeği telaşı ile birlikte komik görüntüler ortaya çıkar.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Zengin Kız Fakir Oğlan’ın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

31. Bölümde neler yaşanmıştı...

Başı bir türlü beladan kurtulmayan Nurhan’ın peşini aksilikler bırakmıyordur. Başına bin bir türlü dert açan Nurhan, bu kez de kendini istemeden eylemcilerin içinde bulur. Hiçbir şeyden haberi olmayan Nurhan, çevik kuvvet tarafından karakola götürülünce olanlar olur. Nurhan’ın karakola götürüldüğünden habersiz olan zengin aile, kahvaltı yapmak için Nurhan’ı beklerken, Biricik’e gelen kötü haberle zengin aile şoke olur.

Öte yandan Kemal Bey’in şantiyesinde çalışan Nurhan ile Sarp’ın çekişmesi renkli görüntülere sahne olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.