Zeliha Ağrıs Türkiye şampiyonu oldu

Zeliha Ağrıs Türkiye şampiyonu oldu

Meram Belediyesporlu tekvandocu Zeliha Ağrıs, Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında 41 kiloda Türkiye şampiyonu oldu

Şampiyonada 3 sporcumuz da bronz madalya kazandı. Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası, 12-17 Nisan 2011 tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda yapıldı. Toplam 20 sıklette gerçekleşen şampiyonaya 62 ilden, yaşları 12 ile 14 arasında değişen bin 450 sporcu katıldı. 6 gün süren şampiyonada 62 hakem görev yaptı. Şampiyonaya bugün yapılan müsabakalarla sona erdi.

 

Bayanlarda 41 kiloda mücadele eden Meram Belediyesporlu tekvandocu Zeliha Ağrıs, Türkiye Şampiyonu olurken Mustafa Heybet (37 kg), Maide Nur Uysal (59 kg) ve Ümmü Gülsüm Koçak (+59 kg) da Türkiye üçüncüsü oldular. Kilolarında ilk 3’e giren bu sporcularımızla birlikte 5. olan Melisa Nur Uysal (55 kg) ile 7. olan Elif Güneş (37 kg) ve Enes Zıpır (45 kg) da Milli Takım’ın Yıldızlar Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılma hakkı elde ettiler.

 

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bugün tamamlanan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, “Tekvandocularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Türkiye şampiyonu olan sporcumuz Zeliha Ağrıs ile bronz madalya kazanan ve ilk 8’e giren bütün sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu sporcularımız Milli Takım seçmelerinde de başarılı olarak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı elde ederler” dedi.  Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası, 7–10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Gürcistan’da yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.