Zafer İçin Atış Müsabakası Düzenlenecek

Zafer İçin Atış Müsabakası Düzenlenecek

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara'nın Polatlı ilçesinde 'zafer atış müsabakası' düzenlenecek.İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu ve Polatlı Beledeyesi tarafından düzenlenen müsabakaya Polatlı...

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara'nın Polatlı ilçesinde 'zafer atış müsabakası' düzenlenecek.

İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu ve Polatlı Beledeyesi tarafından düzenlenen müsabakaya Polatlı Avcılık Atıcılık Okçuluk Oltacılık Derneği, Polatlı Avcılar ve Atıcılar Derneği, Polatlı Profesyonel Avcılar Derneği’de destek verecek.

Belediye, müsabaka için ücretsiz otobüs kaldıracak. Üçpınar Mahallesinde düzenlenecek olan yarışmaya atıcılık lisansı olmayanlar katılamayacak. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar Polatlı Avcılık Atıcılık Okçuluk Oltacılık Derneği, Polatlı Avcılar ve Atıcılar Derneği, Polatlı Profesyonel Avcılar Derneği ve Polatlı Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuru yapabilecek.

Trap ve tek kurşun olmak üzere iki kategoride yapılacak olan müsabakalarda birinci olana Ata Arms tüfek, ikinci olana av bıçağı üçüncü olana ise mermi hediye edilecek.

Ayrıca yarışmaya izleyici olarak katılacak vatandaşlara kupon dağıtılacak. Yarışma sonunda yapılacak olan kura çekilişi ile de izleyicilerden 1 talihli kişiye tüfek hediye edilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, Sakarya Meydan Muharebesi kutlamalarını bu yıl daha kapsamlı gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Keskin, bu yıl kutlamalarda yapılacak organizasyonların önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getireceklerini belirtti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.