Zade Vital'le vücut direncinizi artırın

Zade Vital'le vücut direncinizi artırın

Prof. Dr. Ulvi Zeybek, “Uzun ve sıcak günlerin beklediği Ramazan ayı boyunca, vücut direnci düşenler, kabızlık ve hazımsızlık çekenler Zade Vital® ürünlerinden destek alabilir” dedi

Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ulvi Zeybek; Soğuk Pres rüşeym yağının yorgunluk giderici ve doğal enerji kaynağı özelliğiyle günlük besin programlarına dahil edilebileceğini söyledi. Ramazan ayında bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olarak Soğuk Pres çörek otu yağının kullanılabileceğini de ileten Prof. Dr. Zeybek, kabızlık ve hazımsızlık çekenler için ise Soğuk Pres keten tohumu yağını önerdi. Ramazan ayı boyunca normal beslenme alışkanlıkları değiştiği için bu dönemde özellikle  enerji veren besinler ön plana çıkıyor.

YORGUNLUK GİDERİCİ OLARAK KULLANILABİLİR

Genel olarak vücudun gereksinimi olan günlük enerji ve besin ögelerini karşılamak zorken, Ramazan ayında öğün sayısının az olmasına karşın aşırı ve dengesiz beslenme vücudun direncini daha da düşürüyor. Yoğun çalışma temposu da eklenince direncini iyice kaybeden kişiler, gün boyu enerji verebilecek besinlere yönelmeyi tercih ediyor. Zade Vital® Soğuk Pres Rüşeym Yağı, yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel performansını artırmaya destek olduğu için özellikle Ramazan ayı boyunca destek olarak kullanılabiliyor.

Buğday tanesinin embriyo kısmı olan ve filizlenme için gerekli tüm enerji ve besin öğelerini bünyesinde barındıran rüşeymin Soğuk Pres yöntemiyle elde edilen yağı, çok değerli bir yağ. Doğal enerji kaynağı olarak adlandırılabilen Soğuk Pres rüşeym yağı, esansiyel yağ asitlerini içeriyor. Yapısında A ve D vitaminlerini doğal olarak bulundurmasının yanı sıra, E vitamini oranı da oldukça yüksektir. Bu sayede yaşlanma etkilerini geciktirmeye de yardımcı oluyor.

PERFORMANSINIZI ARTIRMAK İÇİN DOĞAL DESTEK

Prof. Dr. Ulvi Zeybek; “Soğuk Pres rüşeym yağı, yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel performansını artırmaya destek olur; yoğun tempoda çalışanların, Ramazan ayı boyunca vücut direnci düşenlerin, mevsim geçişlerinde genel yorgunluk problemi olan kişilerin günlük besin programlarına da dahil edilebilir” dedi. Prof. Dr. Ulvi Zeybek, vücudumuz tarafından üretilmeyen ve dışarıdan alınması gereken esansiyel yağ asitleri içeriği açısından zengin olan çörek otu yağı,  bağışıklık sistemini güçlendirdiği için Ramazan ayı boyunca en büyük destekçiniz olabilir” dedi. Bitkisel Omega 3 yağ asidi olan alfa-linolenik asit (ALA) açısından zengin bir kaynak olan Soğuk Pres keten tohumu yağının ise, içerdiği Omega 3 yağ asitine bağlı olarak kalp sağlığını korumaya yardımcı ve dolaşımı destekleyici özellikleri vardır. Prof. Dr. Ulvi Zeybek, sindirim sistemini destekleyici özelliğiyle Soğuk Pres keten tohumu yağının Ramazan ayı boyunca hazımsızlık ve kabızlık problemlerini önlemeye destek olabileceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.