Zade Vital'den babalara destek

Zade Vital'den babalara destek

Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, her anımızda destekçimiz olan babaların enerjisini yükseltip bağışıklıklarını dengelemelerine yardımcı olan ürünleriyle her anlarında destek sağlıyor

İlhamını doğadan alan, tarladan eczaneye geliştirdiği inovatif ürünlerle kullanıcılarının sağlıklı yaşamına destek olan Zade Vital, Cold press çörek otu yağı, C vitamini ve çinko ile zenginleştirilen Sambucus Nigra (karamürver), zeytinyaprağı ekstresi ile güçlendirilen C vitamini, Nigefix Nazal Sprey, pazardaki en zengin içeriğe sahip Multivitamin ve ürünleri ile bu özel günde babaların da virüslerden korunmalarına ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı oluyor.

Sağlıklı ve enerjik babaların ilk tercihi olan Zade Vital'in doğal ürünleri, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile iş birliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alarak uluslararası GMP standartlarında üretiliyor.

Bağışıklığı Dengelemeye Destek Olarak Çörek Otu Yağı

Bağışıklık sistemini destekleyip viral ve mikrobiyal hastalıklara karşı vücut direncinin artırılmasına destek olan çörek otu yağı, solunum yolu problemlerine karşı bir kalkan görevi görüyor.

Sambucus Nigra (Karamürver) ile Virüslere Karşı Doğal Koruma

Kuvvetli antienflamatuar ve antioksidan özellikler içeren karamürver ekstreli Sambucus ürünü, mevsimsel değişimlerle etkilenen bağışıklık sistemini de güçlendirmeye destek oluyor. Virüslere karşı bağışıklığı korumaya yardımcı olan ürün, C vitamini ve çinko ile zenginleştirilerek babalara rahat bir nefes aldırıyor.

Bağışıklık Desteği Olarak Zeytin Yaprağı Ekstresi İçeren C Vitamini

Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan C vitamini, yeni koronavirüsü salgınında en fazla ihtiyaç duyulan besin destekleri arasında yer alıyor. Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına da katkı sağlayan C vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunuyor. Zade Vital Ar-Ge çalışmaları ile viral enfeksiyonlara karşı bağışıklık sistemini destekleyen Zeytin Yaprağı Ekstresi ile güçlendirilen C vitamini bu sayede yaşlanma karşı etkinliğe de sahip oluyor.

Zeytin Yaprağı Ekstresi ve Panaks Ginseng ile Zenginleştirilen Multivitamin

Alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan Zade Vital'in yeni ürünü Multivitamin, içeriğindeki 13 vitamin, 9 mineral, L- Karnitin, Zeytin Yaprağı Ekstresi, Panaks Ginseng ve Koenzim Q10 ile babaların da hissettiği halsizlikleri enerjiye dönüştürmede ilk tercih oluyor. Zade Vital Multivitamin ile gün boyu dinç ve dinamik hissederek enerjinizi beşleyebilirsiniz.

Nane, Okaliptus Yağları ve Ksilitol ile Doğal Olarak Geliştirilen Nigefix Nazal Sprey

Solunum yolu enfeksiyonlarına neden olabilecek bakteri ve virüslere karşı bariyer görevi gören Nigefix Nazal Sprey, içeriğindeki çörek otu yağı, okaliptus ve nane uçucu yağlar sayesinde solunum sırasında alınan havayı nemlendirerek rahat bir nefes almayı destekliyor. Nigefix Nazal Sprey, burun tıkanıklığı, kaşıntı akıntı gibi Alerjik Rinit semptomlarını da rahatlatmada destek oluyor. Zade Vital Tesisleri'nde uluslararası GMP (İyi üretim Uygulamaları) standartlarında üretilen Nigefix Nazal Sprey, alışkanlık yapmaz ve uzun süreli kullanım için uygundur.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.