Yüzmede Bursa’ya Konya damgası

Yüzmede Bursa’ya Konya damgası

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 27-30 Temmuz tarihleri arasında Bursa’da yapılan 11-12 yaş Türkiye Şampiyonası’na katılan Konyasporlu sporcularından İbrahim Ethem Akırşan 4 stilde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Atıcılar Olimpik Yüzme Tesisleri’nde yapılan şampiyonada Konyaspor Kulübü sporcusu İbrahim Ethem Akırşan, 100 mt kurbağalama, 01.15.64, 100 mt kelebek, 01.05.19, 200 mt kelebek 02.26.24 ve 200 mt kurbağalama stilde 02.45.68 dereceleri ile Türkiye Şampiyonu olarak 4 altın madalya kazandı.

Yüzme takımı sporcularından Zaide Altındal, Tuğçe Bengü Karakaya, Deniz Yavuzer, Muhammed Talha Ateş ve Berruhan Keleşoğlu da kategorilerinde barajı geçerek bronz madalya sahibi oldu.

Antrenör Yasin Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yüzücülerimiz şampiyonada önemli başarılar elde etti. Uzun süredir sıkı bir şekilde çalışıyorduk ve karşılığını madalyalar kazanarak almış olduk. 4 altın madalyanın yanı sıra 5 sporcumuzun daha kategorinde barajı geçerek bronz madalyayı elde etmesi hepimizi sevindirdi. Bundan sonra aynı azim ve disiplin ile çalışmalarımıza devam ederek Konyaspor’umuzun adını yüzme branşında çok daha ilerilere taşımak istiyoruz. Ayrıca sevincimizi paylaşan ve desteklerini esirgemeyen başta başkanımız Ahmet Şan, ikinci başkanımız ve yüzme branşından sorumlu yöneticimiz Fatih Yılmaz bey olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.