Yüzkere de indirseler yine asarız

Yüzkere de indirseler yine asarız

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birçok yerde Saadet Partisi’ne uygulanan baskıcı tavır bu sefer Güngören’de yüzünü gösterdi.

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Güngören’de, halktan büyük bir teveccüh gören Saadet Partisi’nin bayrak ve pankartları her mahallede indiriliyor. Saadet Partisi’nin seçim irtibat bürosunun önündeki bayrakların ve pankartların indirilmesi esnasında halktan tepki alan korsanlar indirdikleri pankartları toplayamadan mahallen kaçtı. Korsanların, Saadet Partisi’nin bayraklarını söküp diğer partilere dokunmaması akıllara Güngören’de Saadet mi geliyor? sorusunu getirdi.

HABER MERKEZİ

“Yolumuza devam edeceğiz”

SAADET Partisi Güngören Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çelebi, “Güngören’de birilerini telaş sardı. Güngörenlinin 30 Mart seçimlerinde Saadet Partisine oy vereceğini görenler hukuksuz bir şekilde bayraklarımızı ve pankartlarımızı indiriyorlar. Yüz kere de indirseler biz yine yılmadan bayraklarımızı asmaya devam edeceğiz” dedi. İlçe Seçim Kurulunu göreve çağıran Çelebi, “Bizi yıldırmaya çalışanlar şunu bilsinler ki Saadet Partisi yılmadan yoluna devam edip seçimden büyük bir zaferle çıkacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.