Yüzde 60 kazandırıyor

Yüzde 60 kazandırıyor

Tekstil sektöründe 25'inci yılını geride bırakan 'Arafa Giyim, her 100 TL'lik alışverişten sonra alacakları diğer bir üründe tam yüzde 60'lık bir indirim yapıyor. Yani ikinci ürünü yarı fiyatından daha ucuza alınabiliyor

Firma sahipleri Mustafa ve İsmail Eken kardeşler, kriz yaşanan ülkemizde giyinmeye gereken bütçeyi ayıramayanları da düşündüklerini ve böyle bir kampanya düzenlediklerini dile getirerek, “Bu kampanyayı düzenlerken kaliteden de asla taviz vermedik. Biz 25 yıllık bir geçmişe sahip olan köklü bir firma olarak önce müşteri memnuniyetini sağlamak adına öncelikle kaliteden taviz vermeksizin en kaliteli ürünü en uygun fiyata tüketicilerimize sunuyoruz. Bu kampanya ile ikinci üründe sadece yüzde 60 lık bir indirim yapıyoruz. Böylece 100 liralık alışverişin sadece 40 lirasını ödeyen müşterilerimizi güleryüzle görmek bizleri fazlasıyla memnun ediyor” dedi.

Kaliteli ve şık giyinmek isteyen Konyalılara fırsatlar sunan Arafa Giyim, düzenlediği kampanya ile ayrıca kış sezonunun da özellikle havaların iyi gitmesi nedeniyle satışların istenilen düzeye gelememesi nedeniyle istenilen satış rakamlarına ulaşmasını hedefliyor. “Böylece kazanan vatandaş oluyor” diyen İsmail Eken,  "Hem ekonomik kriz, hem de kış sezonunun kısa sürmesi nedeniyle stokları eritemedik. Elimizdeki malları ise çeşitli kampanyalar düzenleyerek eritmeye çalışıyoruz. Biz mağaza olarak yüzde 60 indirim yaptık ve bu sayede elimizdeki malların çoğunu erittik. Bu kampanya sayesinde hem biz ürünümüzü satabiliyoruz, hem de vatandaşlar kaliteli ürünleri daha ucuza giyinme şansı buluyor. Bu tür kampanyalara yeni sezon açılana kadar devam edeceğiz" dedi.
Kampanya, 1 Şubat'a kadar sürüyor ve kampanya her ürün için geçerli.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.