Yusuf Şimşek: "Herkesten Özür Diliyorum"

Yusuf Şimşek: "Herkesten Özür Diliyorum"

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 3-2’lik Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası, "Yönetimden, taraftarlardan, Antalya’da yaşayan herkesten özür diliyorum" dedi.Maç sonrası düzenlenen basın topl...

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 3-2’lik Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası, "Yönetimden, taraftarlardan, Antalya’da yaşayan herkesten özür diliyorum" dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Maçın ilk 15 dakikasında 2-0 mağlup duruma düştük ve maçı kaybettik. Yönetimden, taraftarlardan, Antalya’da yaşayan herkesten özür diliyorum. Bunun telafisini futbolcu kardeşlerimle yine biz yapacağız. Maçı değerlendirmenin çok bir anlamı yok. Geldiğim günden beri en kötü Antalyaspor’u izledim. En kötü oyunumuzu oynadık. Yine duran top hastalığımızdan bir gol yedik. Bu maç artık unuttuk. Önümüzde 3 maç var. İnşallah bu 3 maçta hedeflediğimiz maçları alacağız. Bir an önce Antalyasporumuzu layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Bunu bu çocuklar bu zamana kadar yaptı. İnşallah kalan 3 maçta da yapacaklar. Ben bundan eminim. Kazanamama stresi bu maçta da devam etti. İnşallah Mersin İdmanyurdu maçı kazanarak bu stresi yenmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.