Yunaklılar, şehir konağı istiyor

Yunaklılar, şehir konağı istiyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçelere şehir konağı kazandırma çalışmaları devam ederken, Yunaklılar ilçelerine Şehir Konağı’nın yapımının en kısa zaman dilimi içerisinde başlanılmasını istiyor.

Yeni Büyükşehir Yasası ile şehir merkezindeki standardı ilçelerde de sağlamak için yatırımlarına başlanılan şehir konağı projelerinde Konya Büyükşehir Belediyesi,  Akşehir, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra ve Karapınar ilçelerinde şehir konakları tamamlanarak teslim ederken, Yunaklılar, kendi ilçelerine şehir konağı projesinin bir an önce uygulanarak yapımını talep ediyorlar. Bu konuda gerekli çalışmaların yapılmaması halinde imza kampanyası başlatacakları ve toplanan imzaların yetkililere teslim edecekleri ifade etti.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan; “Konya Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde başlatacağı Şehir konağı çalışmasında Yunak Belediye olarak her türlü yardımı yapmaya hazırız. Çünkü ilçemize hizmet bizlerinde görevidir” dedi. Konya merkez ilçelerinin ardından ilk olarak Ereğli’de yapılan şehir konağının hizmet başladı., Akşehir, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra ve Karapınar ilçelerinde tamamlanan şehir konaklarının ise Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi. Şimdi ise Güneysınır İlçesindeki şehir konağının inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor, İlçelere yaptırılan şehir konaklarında yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlar bulunuyor .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.