Yönetim transferde başarısız oldu

Yönetim transferde başarısız oldu

Yönetim transferde tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek istemesine rağmen henüz başarılı bir transfer gerçekleştiremed

Yönetim transferde tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek istemesine rağmen  henüz başarılı bir transfer gerçekleştiremedi. 

TAKIMDA GOLCÜ YOK

Atiker Konyaspor yönetimi ara transfer döneminin bitimine 2 gün kala golcü transferi yapamadı.  Karabükspor’dan takıma katılan Mustapha Yatabere de Gençlerbirliği maçında sakatlandı ve 2 ay sahalardan uzak kalacak. Kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor’un şuanda santrafor mevkii oyuncusu bulunmuyor.

GÜNDEME GELENLERİN HİÇBİRİ OLMADI  

Atiker Konyaspor’da ikinci yarı öncesinde transferlerin kampa yetiştirilmesi bekleniyordu.  Ancak ligin 20. Haftası öncesinde halen gerekli transferler gerçekleşmedi. İsmi geçen oyuncular ise başka takımlara imza attı.  Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi hangi futbolcuya el attıysa eli boş kaldı. Poko ve Demba Ba Göztepe ile anlaşırken Rodellega ise Trabzonda kalmayı tercih etti. 

ÖZDİLEK DE YÖNETİMİ ELEŞTİRDİ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç sonunda transfer eleştirisinde bulundu Mehmet Özdilek, "Transfere elbette ihtiyacımız var. Biz istiyoruz, yönetimimizde uğraşıyor. Geç kalındı, ikinci hafta bitti. Halen takıma katılmadı. İnşallah bu hafta içerisinde aramıza katılırlar. Bir oyuncu transfer edeceğiz, bugün Yatabare'nin durumu bizi daha da sıkıntıya sokabilir, duruma göre belki de iki oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum