Yolsuzluk ve adaletsizlik bitecek

Yolsuzluk ve adaletsizlik bitecek

Hafta sonu ilçe ve beldelerde konuşan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, halkın sandığa sahip çıkması gerektiğini belirterek, Bu seçimler yolsuzluğun, adaletsizliğin ve yandaşçılığın bittiği seçim o

Hafta sonu ilçe ve beldelerde konuşan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, halkın sandığa sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Bu seçimler yolsuzluğun, adaletsizliğin ve yandaşçılığın bittiği seçim olacaktır” dedi,

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Atilla Kart, 12 Haziran seçimlerinin yeni bir döneme başlangıç olacağını ifade ederek, “Bu seçimlerde halkımız sandıkta gerekeni yapacağınıza inanıyorum” dedi.

CHP il başkanlığının organizasyonu ile yapılan ilçe, belde ve köy gezilerde ilk olarak Derbent İlçesi Çiftliközü beldesi ziyaret edildi. Burada halkla selamlaşan Atilla Kart ve il yöneticileri, halka hitaben bir konuşma yaptı. Kart, tarımın ve hayvancılığın bu hükümet döneminde yok edildiğini belirterek, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu hükümet tarafından ithal kurbanlık getirildi” diye konuştu. Çiftliközü beldesinden sonra Ilgın ilçesi Aşaçiğil ve Yukarıçiğil beldelerini ziyaret edildi. İlk olarak belde teşkilatlarını ziyaret eden Kart, daha sonra halka hitap etti. Belde meydanında halka konuşan Kart, 12 Haziran seçimlerinin hayati önem taşıdığını, bu nedenle sandığa sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Kart, AKP döneminde yolsuzlukların rahatlıkla yapıldığını belirterek, “Türkiye’nin Türkiye’den yönetilmediğini biliyoruz. Artık sandığa sahip çıkmanızın zamanı geldi. Çiftçilerimize ve köylülerimize mazotu 1,5 liradan vereceğiz. Gelir adaletsizliği bu hükümet döneminde çoğaldı. CHP iktidarında gelir dağılımı adaletsizliği ortadan kaldırılacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.