Yolsuzluk Komisyonu Adliyeden Ayrıldı

Yolsuzluk Komisyonu Adliyeden Ayrıldı

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, yolsuzluk dosyalarında şüpheli olarak adı geçen 15 kişi ile görüştü. Bir hafta adliyede kalan komisyon üyeleri buradan ayrıldı....

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, yolsuzluk dosyalarında şüpheli olarak adı geçen 15 kişi ile görüştü. Bir hafta adliyede kalan komisyon üyeleri buradan ayrıldı.

2 AK Parti, 1 CHP’li milletvekilinden oluşan Meclis Yolsuzluk Soruşturmalarını Araştırma Alt Komisyon üyeleri İstanbul Adalet Sarayı’ndan ayrıldı. Geçtiğimiz Pazartesi günü adliyede çalımaya başlayan heyet buradaki çalışmalarını tamamladı. Takipsizlik verilen 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet şüphelilerinden eski bakanlar Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Oğuz Bayraktar, işadamları Reza Zarrab, Ali Ağaoğlu ve Mehmet Ali Aydınlar’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi dinlendi. Komisyonla görüşmeye gelenlerden Reza Zarrab ve Barış Güler ifade vermek istemedi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında komisyon kurulmuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.