Yolcu Otobüsü Tır'a Çarptı, Sürücü İle Üniversite Öğrencisi Öldü

Yolcu Otobüsü Tır'a Çarptı, Sürücü İle Üniversite Öğrencisi Öldü

Adana’da yolcu otobüsü, sunta yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ile bir üniversite öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 12 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.Kaza, sabah erken saatlerde merkez Seyhan...

Adana’da yolcu otobüsü, sunta yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ile bir üniversite öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 12 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, sabah erken saatlerde merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi D- 400 karayolunda yaşandı. 26 yaşındaki Hamit Şimşek’in kullandığı 58 HD 111 plakalı yolcu otobüsü, yol üzerindeki bir fabrikaya giriş yapan Ahmet Avcı’nın kullandığı 01 P 2386 plakalı sunta yüklü TIR'a arkadan çarptı. Sivas- Hatay seferi yapmakta olan ve 40 yolcusu olan otobüsün ön tarafı çarpmanın etkisi ile hurdaya döndü. Kazada, sürücü Şimşek ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencisi Zeynep Dönmez hayatını kaybetti.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile yaralanan 12 kişi çeşitli hastanelere götürüldü. Sürücü Şimşek’in uyukladığı sırada kazanan yaşandığı ileri sürülürken, yardım ekipleri ölen sürücüyü sıkıştığı yerden kısa süren bir çalışma ile çıkardı. Cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TIR şoförü Ahmet Avcı’nın ise yolun en sağından fabrikaya giriş yapmak üzereyken kazanın yaşandığını söylediği bildirildi.

Bu arada, otobüs sürücüsü Hamit Şimşek’in sosyal paylaşım sitesinde kaza yapan bir TIR’ın fotoğrafına “Özendiğin hayat buysa, al senin olsun” notunu paylaştığı ortaya çıktı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.