Yol Çizgi Makine Parkurunda İlk Yerli Üretim

Yol Çizgi Makine Parkurunda İlk Yerli Üretim

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)’ne bağlı 52 havalimanında kullanılacak yüzde yüz yerli 12 adet pist çizgi makinesi törenle teslim edildi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)’ne bağlı 52 hav...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)’ne bağlı 52 havalimanında kullanılacak yüzde yüz yerli 12 adet pist çizgi makinesi törenle teslim edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)’ne bağlı 52 havalimanında kullanılacak yüzde yüz yerli çizgi makinelerinin teslim için tören düzenlendi. Altekma Grup üretim tesislerinde gerçekleştirilen törene, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Aldulvahap Olgun ve Altekma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Altekma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş, teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Yüzde yüz yerli üretim ile sektörümüzde bir ilki gerçekleştirdik. Grup firmaları olarak kurulduğumuz günden beri milyonlarca kilometre çizgi çizdik ve onlarca ülkeye yüzlerce makine sattık. Bu durumu kendinden yürür pist çizgi makinesi ile taçlandırmak şirketimiz için önemli bir gurur kaynağıdır” diye konuştu. Makinelerin, verilecek eğitimler sonrası havalimanlarına teslim edileceği kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.