Yoksulluk bitecek

Yoksulluk bitecek

Tacettin Çetinkaya, “Meclis'te hayırlı kararlar alacak olan tek parti Saadet Partisi'dir. İsrafı, yolsuzluğu ve yoksulluğu önleyecek olan tek parti Saadet Partisi’dir. Ülkemizde birlik-beraberliği, barış ve huzuru sağlayacak olan tek parti Saadet Partisi'

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, yaptığı basın açıklamasında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Türkiye'nin çok önemli ve kritik bir eşikten geçtiği bu günlerde  seçimlerin hayati bir önem taşıdığını dile getiren Çetinkaya, “7 Haziran Pazar günü tarihi bir karar vereceğiz. Doğru karar vererek bu önemli ve önemli olduğu kadar da kritik eşiği aşacağız inşaallah. 13 yıldır Milli Görüş ve Milli Görüş'ün yegane partisi Saadet Partisi'nin Meclis'te olmadığı yılları yaşadık. Meclis'te bulunan tüm partiler,başta iktidar partisi olmak üzere, ülkemizin hayrına olacak çözümler üretememişlerdir. Bu süre zarfında Meclis Ülkemizin faydasına olmayan kanunlar ve düzenlemeler yapmıştır. Meclis torba kanunlarla ülkemizi bir daha geri dönülemeyecek şekilde Avrupa Birliğine mahkum etmiştir.  Çünkü  başta AKP olmak üzere Meclis'teki bütün partilerin hepsi kapitalist ekonomiden, Avrupa Birliği’nden yanadır. 'Adil Ekonomik Düzeni' savunan ve Avrupa Birliği yerine İslam Birliği için çalışan, bunun için de D8’lerin kurulması için çalışan tek parti Saadet Partisi’dir” dedi.

İSRAFI ÖNLEYECEK TEK PARTİYİZ

“Milli Görüş partilerinin Meclis'te olduğu her dönemde yaptığı çalışmalara tarih de milletimiz de şahittir” diyen Çetinkaya, şunları söyledi: “Ülkemizde 'Önce Ahlak ve Maneviyat', 'Ağır Sanayi Hamlesi', 'Şahsiyetli Dış Politika' diyerek çözüm üreten tek parti Saadet Partisi’dir. Meclis'te hayırlı kararlar alacak olan tek parti Saadet Partisi'dir. İsrafı, yolsuzluğu ve yoksulluğu önleyecek olan tek parti Saadet Partisidir. Ülkemizde birlik-beraberliği, barış ve huzuru sağlayacak olan tek parti Saadet Partisi'dir. Ülkemizin ekonomisini düze çıkaracak tek parti Saadet Partisi'dir. Onun için Saadet Partisi mutlaka Meclis'te olmalıdır.”

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Fetih ve Gençlik Haftası nedeniyle gençlere de seslenen Çetinkaya, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sevgili gençler. Ülkemizin en büyük hazinesi, gücü, yarını ve geleceği sizlersiniz.  Sizleri hayatınızın her safhasında destekleyeceğiz. Ailenize yük olmadan hem çalışıp hem de okuma imkanını sizlere sunacağız. Yetecek kadar bursla sizleri destekleyeceğiz. Evliliğinizde ve iş kurmanızda sizlere destekte bulunacağız. inançlı kadrolar olarak bu Ülkenin en önemli gücü olmanız için çabalayacağız. Sizlerin görev alacağı Gençlik Koordinasyon Kurumu'nu kuracak, Gençlik Politikaları Eğitim Planını uygulayacağız. Zorunlu eğitim süresi ücretsizdir. Bütün öğrencilere öğle yemeği ve servis hizmetlerini ücretsiz yapacağız. Üniversite okuyan öğrencilerimiz hem tecrübe kazanmak hem de ekonomik katkı elde etmek için gönüllülük esasına göre burs karşılığı yarı zamanlı olarak ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine danışmanlık rehberlik yaparak gençler için eğitim seferberliğini başlatacağız. Gençlerine Milli şuuru vermeyi, milli ve manevi değerlerine bağlı olmaya ancak Saadet Partisi sağlar. Saadet Partisi Ülkemizin huzur ve barışını sağlarken başta komşularımız olmak üzere tüm dünyada barışın ve kardeşliğin olması için ibadet aşkıyla çalışır. Önümüzdeki pazar günü 7 Haziranda yapılacak olan seçimler Milli İttifak'ın Saadet Partisi'nin zaferiyle sonuçlanacaktır inşaallah. Bütün Halkımızı bu seçimlerde oy kullanarak görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.