YÖK: LYS henüz bir problem yok

YÖK: LYS henüz bir problem yok

Abdullah Gül Üniversitesi'nin temel atma törenine katılan YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, LYS'ye ilişkin hiçbir sorunun olmadığını söyleyerek, "Şu an hiçbir problem yok. Aman problem olmasın" dedi

Abdullah Gül Üniversitesi'nin temel atma törenine katılan YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, törenden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ÖSS'deki kopya ve şifre iddialarına ilişkin şu an hiçbir problemin olmadığını söyleyen Özcan, "Hiçbir problem, hiç bir sıkıntı yok. Bana gelen raporlar böyle. Hiçbir sıkıntı yok. Aman problem olmasın. Daha önceki iddialarda ferdi kopya çekenler yakalandı. Ben bunun daha büyük bir şebeke tarafından yapıldığına inanıyorum. Büyük bir grubun olduğunu düşünüyorum. Savcılarımız elinden geldiği kadarıyla bu işi hızla çözmeye çalışıyorlar. İnşallah yakında güzel şeyler çıkacak diye bekliyorum" dedi.

ÖSS'deki sınav sisteminin değiştirilesi konusundaki soruya da yanıt veren Özcan, "Böyle bir şey yoktur. Öğrencilerimizin kafasını bulandırmayalım. Gayet iyi çalışan bir sistemimiz var şu an" dedi.
YÖK Başkanı Özcan, daha sonra yanına gelen 3 yaşındaki Ahmet Ziya Topak isimli çocuğu da severek, kucağına aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.