Yine yenemedik

Yine yenemedik

Atiker Konyaspor deplasmanda Bursaspor’u yenemiyor.  Yeşil-beyaz pazartesi günü deplasmanda rakibine yine üstünlük kuramadı ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor bu beraberlikle 6. Basamağa geriledi

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 20. Hafta maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Dış sahada rakibine şansı tutmayan yeşil-beyazlı ekip istatistiği devam ettirerek yine galip gelemedi. Bursaspor ile Atiker Konyaspor bugüne kadar Süper Lig´de  Bursa’da 15 maçta karşı karşıya geldi.  Atiker Konyaspor bu mücadelelerin yalnızca birinde rakibine üstünlük sağladı. Kalan 14 maçın ise 11´ini ev sahibi Bursaspor kazandı.  Atiker Konyaspor 3 kez de rakibiyle puanları paylaştı. Atiker Konyaspor´un tek galibiyeti ise 2013/14 sezonunda Bursa´da seyircisiz olan maçta 2-1´lik skor ile geldi. Bu maçla birlikte  16. Kez karşı karşıya gelen iki ekip beraberliklerine bir yenisi daha eklemiş oldu.

YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETTİ

Atiker Konyaspor’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Deplasmanda Bursaspor ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, seriyi 5 maça çıkardı. Anadolu Kartalı, söz konusu bu periyotta Kasımpaşa, Akhisarspor, Erzurumspor, Antalyaspor ve son olarak Bursaspor maçlarında mağlup olmadı ve 11 puan topladı. Konyaspor, Aykut Kocaman ile ise 15. puanını topladı.

Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.