Yılmaz: Doğru Yaptığımızda Destekleyin, Hata Yaptığımızda İse Uyarın

Yılmaz: Doğru Yaptığımızda Destekleyin, Hata Yaptığımızda İse Uyarın

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “AK Parti olarak millete hizmet yolunu seçtik. Biz doğru yaptığımız zaman bizi destekleyin, dua edin.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “AK Parti olarak millete hizmet yolunu seçtik. Biz doğru yaptığımız zaman bizi destekleyin, dua edin. Hata yaptığımızı gördüğünüz anda da bizi uyarın ki biz onu yapmayalım” dedi.


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, programları nedeniyle bulunduğu Sivas’ta Akıncılar ilçesini ziyaret etti. Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile birlikte ilçeye gelen Yılmaz, ilk olarak Öğretmenevi’nin açılışını gerçekleştirdi. İlçe merkezinde Erzincan’dan gelen Mehter Takımının mini konserini dinleyen Bakan Yılmaz daha sonra ise Gölova ilçesi’ne geçti.

İlçe Merkezinde bulunan meydanda vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak millete hizmet yolunu seçtiklerinin altını çizerek, “Biz doğru yaptığımız zaman bizi destekleyin, dua edin. Hata yaptığımızı gördüğünüz anda da bizi uyarın ki biz onu yapmayalım. Çünkü sizlerden vekalet aldık. En iyi şekilde bu vekaleti yaptığımızı düşünüyorum. Yanlış yaptığımız olursa biz eleştiriye açığız. İstişareye açığız. İşlerimiz istişareyle olduğu için olduğu kadar az hata yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise partilerinin icraatlarından bahsederek, “Biz gerçekten muhteşem işler yapmanın gururu içerisinde bulunuyoruz. Yani bu 11 yılda 80- 100 yılda yapılmayacak hizmetleri yaptık. Hayal ötesi işler yaptık.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.