Yılmaz: Bir puan  hiçte "kötü" değil

Yılmaz: Bir puan hiçte "kötü" değil

Celalettin Yılmaz: Genel olarak baktığımız zaman, Bursa gibi zor bir deplasmandan alınan bir puan hiçte kötü değil. Her iki takımda kazanmak için mücadele etti.  Bence aksiyonu yüksek bir müsabaka oldu

KAZANMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz,  Konyaspor için her zaman zor deplasman olarak nitelendirilen, ligde çalkantılı günler geçiren ve bu lige tutunmaya çalışan Bursaspor gibi zor bir ekibe karşı mücadele ettiklerini söyledi.  Yılmaz, müsabakanın özellikle ilk yarısının bazı bölümlerinde rakibe pozisyon vermedikleri gibi, yakaladıkları önemli gol fırsatlarının da olduğunun altını çizerek, "Bursaspor gibi şiddetle galibiyete ihtiyacı olan bir takımdan alınan bir puan hiçte kötü değil" dedi.

Maçtan sonra buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Celalettin Yılmaz, "Açık konuşmak gerekirse; bu maç her iki tarafa da gidebilirdi. Maçın başında Ömer Ali ile yakaladığımız bir pozisyon vardı, gol olsaydı maçın seyri değişebilirdi. Buna karşılık ev sahibi takımın da yakaladığı pozisyonlar vardı. En önemli pozisyonları ise penaltı pozisyonuydu. Serkan'ın doğru köşeye gitmesi ile Bursaspor bu net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarının sonunda içeriye 0-0 girmemiz bize moral de oldu. İkinci yarıda ise Jahoviç'in, özellikle de Fofana'nın yakaladıkları iki fırsatı değerlendirebilseydik, bugün başka şeyler konuşuyor olurduk. Ama, olmadı. Genel olarak baktığımız zaman, Bursa gibi zor bir deplasmandan alınan bir puan hiçte kötü değil. Her iki takımda kazanmak için mücadele etti.  Bence aksiyonu yüksek bir maç oldu. Açık konuşmak gerekirse, bize her zaman ters gelen Bursaspor takımından aldığımız bir puanı önemsiyorum" şeklinde konuştu.

MALATYASPOR ZOR RAKİP

Bursaspor maçını geride bıraktıklarını bildiren Atiker Konyaspor başkan yardımcısı Celalettin Yılma, hafta sonunda üst sıralara tutunmaya çalışan güçlü bir takımla karşılaşacaklarını belirterek, "Malatyaspor gerçekten güçlü bir takım. Aramızda sadeci bir puan var. Biz bu maçı kazanarak hem puan olarak, hem de puan cetvelindeki konum olarak üzerlerine çıkmak istiyoruz. Özellikle iç sahada tek puan dahi kaybetmek istemiyoruz. Malatya iyi takım olabilir, ama biz daha iyi takımız. İnşallah seyircimizin de vereceği destekle 21. haftayı kazasız belasız tamamlarız" ifadesini kullandı.

VALİ YAKUP CANBOLAT'A TEŞEKKÜR ETTİ

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, daha önce Konya'da 2,5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamasi ile Bursa'ya atanan Vali Yakup Canbolat'ın, hem Atiker Konyaspor kafilesiyle, hem taraftarlarla, hem de kendileriyle yakından ilgilendiğini söyledi.  Yılmaz, "Konya'da görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde şehri ve şehrin yaşayanlarını sarıp sarmalayan, Valiler Kararnemisi ile de Bursa'ya atanan Sayın Valimiz Yakup Canbolat'a yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Hilmi Kulluk'u maç boyunca yanından ayırmayan ve yönetici arkadaşlarımızı tek tek 'hoşgeldiniz' diyerek onore eden Sayın Valimiz, bu nazik ve nezaketli davranışı ile bir kez daha yüreklerimize dokunmuştur. Kendisine sizin aracılığınız ile tekrar tekrar teşekkür ediyoruz, görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum