Yılın Hentbol Ödülleri'ne Beşiktaş Mogaz Takımı Damga Vurdu

Yılın Hentbol Ödülleri'ne Beşiktaş Mogaz Takımı Damga Vurdu

Hentbol Magazin dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Yılın Hentbol Ödülleri' sahiplerini buldu. Yılın Takımı Beşiktaş Mogaz olurken, siyah beyazlı hentbolcular altı ödülün de sahibi oldu. Beşiktaş Mogaz'ın pivotu Tolga...

Hentbol Magazin dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Yılın Hentbol Ödülleri' sahiplerini buldu. Yılın Takımı Beşiktaş Mogaz olurken, siyah beyazlı hentbolcular altı ödülün de sahibi oldu. Beşiktaş Mogaz'ın pivotu Tolga Özbahar ise en değerli oyuncu seçildi.

Hentbol Magazin dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde 2013-2014 sezonunda tüm mevkilerdeki en iyi kadın ve erkek oyuncuların yanı sıra Yılın Genç Oyuncusu, En Değerli Oyuncu, Yılın Hakem Çifti, Yılın Yöneticisi ve Yılın Takımı gibi ödüller de sahibini buldu. Gecede, Türk hentboluna katkıları nedeniyle, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun kurucusu ve ilk başkanı merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim adına verilen 'Yaşar Sevim Özel Ödülü' Türkiye Hentbol Federasyonu'nun ikinci başkanı Prof. Dr. Sedat Muratlı'ya verildi.

Yaklaşık 4 bin hentbol severin oy kullanarak belirledikleri ödüllerde Beşiktaş Mogaz 'Yılın Takımı' seçilirken, Beşiktaş Mogaz antrenörü Müfit Arın 'Yılın Antrenörü', siyah beyazlı oyuncular Uğur Çoban 'Yılın Sol Kanadı', David Rasic 'Yılın Sol Oyun Kurucusu', Şenol Boyar 'Yılın Orta Oyun Kurucusu', Ramazan Döne 'Yılın Sağ Oyun Kurucusu' seçildi. Beşiktaş Mogaz’ın ve milli takımın başarılı pivotu Tolga Özbahar ise 'Yılın Pivotu' ve 'En Değerli Oyuncu' seçildi.

Erkeklerde 'Yılın Kalecisi' Maliye Milli Piyango’dan Coşkun Göktepe, 'Yılın Sağ Kanadı' Büyükşehir Belediye Ankara'dan Yiğit Eröz ve 'En Değerli Genç Oyuncu' da Maliye Milli Piyango'dan Halil İbrahim Öztürk oldu.

Kadınlarda ödüller ise şöyle dağıtıldı:

'En İyi Kaleci' Sevilay İmamoğlu Öcal (Muratpaşa Belediye), 'Sol Kanat' Yasemin Şahin (Kastamonu Belediye), 'Sol Oyun Kurucu' Aslı İskit (Ardeşen), 'Orta Oyun Kurucu' Yeliz Özel (Yenimahalle), 'Sağ Oyun Kurucu' Olga Laiuk (Muratpaşa Belediye), 'Sağ Kanat' Kateryna Chumak (Yenimahalle), 'Pivot' LencheIlkova (Yenimahale), 'En Değerli Genç Oyuncu' Sibel Karameke (İzmir Belediye), 'En İyi Antrenör' Birol Ünsal (Muratpaşa Belediye), 'En İyi Takım' Muratpaşa Belediye, 'En Değerli Oyuncu' Yeliz Özel (Yenimahalle)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.