Yıkılan Üst Geçit Kaldırıldı

Yıkılan Üst Geçit Kaldırıldı

Avcılar'da açık unutulan damperin E-5 üzerindeki bir üst geçide çarpması sonucu bir kişinin ölmesi ve 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazada, devrilen üst geçidin kaldırılma çalışması tamamlandı. Çalışmalar halen devam ederken,...

Avcılar'da açık unutulan damperin E-5 üzerindeki bir üst geçide çarpması sonucu bir kişinin ölmesi ve 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazada, devrilen üst geçidin kaldırılma çalışması tamamlandı. Çalışmalar halen devam ederken, E-5 Karayolu Topkapı-Avcılar arası çift yönlü olarak halen trafiğe kapalı.

Kaza saat 10.00 sıralarında E-5 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Damperi açık olarak unutulan tanker önce yön levhasına sonra üst geçide çarptı. Çarpma sonucu üst geçit yıkılırken, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından E-5 Karayolu Topkapı-Avcılar arası trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yıkılan köprünün kaldırılması için olay yerine iki büyük vinç geldi. Köprüler rahat taşınabilmesi için görevliler tarafından kesildi. Parçalanan köprüler TIR’lar yardımıyla kaldırıldı.

Yolun açılması için görevlilerin çalışması devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.