Yiğit Bulut: Aslında CHP'nin krediye ihtiyacı var

Yiğit Bulut: Aslında CHP'nin krediye ihtiyacı var

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, ''AK Parti'ye kredi açıyoruz, bu sorunu çözün'' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yülendi.

İktidarın, PKK'ya silah bıraktırmaya yönelik başlattığı İmralı görüşmelerine ana muhalefet partisi CHP'den destek geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''AK Parti'ye kredi açıyoruz, bu sorunu çözün'' dedi. Tüm bu yaşananlarla birlikte terörle mücadelede yeni bir sayfa açılırken CHP liderinin sözlerine 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'tan tepki geldi.

'CHP'NİN KREDİYE İHTİYACI VAR'
24 TV ekranlarında moderatör programına katılan Bulut, 'kredi açıyoruz' sözünü abes olarak yorumladı. Krediyi o konu hakkında daha önceden başarılı olmuş insanların açtığını belirten Bulut, Başbakan Erdoğan'ın sözlerini de hatırlatarak 'Başbakan Erdoğan -Sen kimsin ki bize kredi açıyorsun, sen krediye muhtaçsın- diyor. Gerçekten de CHP, Kürt meselesinde krediye muhtaç bir partidir' dedi.

'BU SÖZLER ÇOK ÇİRKİN'
Kürt dekleminde, ekonomide ve finanas konusu gibi bir çok konuda CHP'yi anlayamadığını sözlerine ekleyen Bulut, 'Dolayısıyla Başbakan'ın -Sen krediye muhtaçsın- sözü gerçekten çok önemli. Kredi açmak gibi sözler çok çirkin' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.