YHT aracılığıyla işletmeler kampanyalar düzenliyor

YHT aracılığıyla işletmeler kampanyalar düzenliyor

Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Müdürü Ok: ''Otel olarak başlattığımız 'Git gel Konya, yüzde 25 indirim' kampanyası kapsamında, YHT biletini gösteren misafirlerimize, otel içerisindeki münferit harca

YHT aracılığıyla işletmeler kampanyalar düzenliyor.

Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Emin Ok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara-Konya arası YHT seferlerinin başlamasının, günübirlik seyahatlerin ve şehirdeki sosyal hareketliliğin artmasını sağladığını, YHT'nin Konya'nın çehresini değiştirdiğini ve bu değişimin hız kazandığını söyledi.

Farklı sektörlerden iş gruplarının, toplantılarını Ankara'dan gelip Konya'da gerçekleştirdiklerini ifade eden Ok, grupların toplantı programlarına Mevlana Müzesi ziyareti ilave ettiklerini, öğle yemeklerinde ise daha çok yerel Konya yemeklerini tercih ettiklerini vurguladı.

Bir çok grubun konaklamadan şehirden ayrılmasına rağmen, toplantı ve yemek organizasyonları için otelleri kullandığını anlatan Ok, bu grupların şehir içinde kullanmak üzere araç kiralama, rehberlik hizmeti, restoran gibi taleplerinin de olduğunu, böylece şehir ekonomisine de katkı sağladıklarını aktardı.
   
-''YHT, kongre turizmine de katkı sağladı''-
   
YHT sayesinde Ankara'da gerçekleştirilmesi planlanan bir tıp kongresinin Konya'ya kazandırıldığını, yaklaşık 700 hekimin 4 gün süreyle Konya'da konaklayacağına dikkati çeken Ok, ''Başta mutfak ihtiyaçları olmak üzere, otelin bütün ihtiyaçlarını Konya'dan tedarik ediyoruz. Bu tarz yoğun katılımlı organizasyonlar şehir ekonomisine çok büyük bir katkı sağlıyor. Ayrıca şehrimize gelecek misafirler, alış-veriş merkezleri, hediyelik eşya dükkanları, restoranlar başta olmak üzere pek çok alanı kullanıyor ve özel tüketim yapıyorlar'' dedi.
   
-''Git gel Konya yüzde 25 indirim'' kampanyası
   
Dedeman Konya Oteli olarak, Ankara merkezli şirketlerin ve acentaların bu eğilimlerine hız vermek ve YHT'nin kullanımının artmasına katkı sağlamak adına farklı kampanyalar düzenlediklerini dile getiren Ok, otel olarak başlattıkları ''Git gel Konya, yüzde 25 indirim'' kampanyası kapsamında, YHT biletini gösteren misafirlerine, otel içerisindeki münferit harcamalarında yüzde 25 ekstra indirim imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.