Yetimlere Destek İçin Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Yetimlere Destek İçin Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde İHH gönüllülerinin yetim giydirme kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlediği kahvaltı organizasyonu bayan bağışçıları bir araya getirdi.Ayyıldız Cafe’de samimi bir a...

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde İHH gönüllülerinin yetim giydirme kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlediği kahvaltı organizasyonu bayan bağışçıları bir araya getirdi.

Ayyıldız Cafe’de samimi bir atmosferde geçen kahvaltı organizasyonuyla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere bağış gerçekleşti.

İHH Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Saadet Kutlu, “Bir simit, bir çay eşliğinde samimiyetinde İHH Tavşanlı Kadın Kolları tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için düzenlenen programımız oldukça güzel geçti.Bazı kardeşlerimizin imtihanı zordur, ağırdır. Allah Bu kardeşlerimize ikramı birilerinin eliyle verir. Bizler bugün yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için şunu yaptık bunu yaptık, diyorsak bu gibi organizasyonlara katılarak bizlere maddi manevi destek veren İHH dostlarının vesilesi iledir. Bu anlamda Allah hepinizden razı olsun” dedi. (Tİ -EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.