Yetenek Sizsiniz’in birincisi Sefa Doğanay’a mahkeme şoku

Yetenek Sizsiniz’in birincisi Sefa Doğanay’a mahkeme şoku

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz’in birincisi Sefa Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparak seslendirdiği ‘Annem’ şarkısı yüzünden mahkemelik oldu.

Yetenek Sizsiniz’in birincisi Sefa Doğanay’a mahkeme şoku! Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının iki sezon önceki birincisi Sefa Doğanay’ın, Zeki Müren taklidi yaparak seslendirdiği ‘Annem’ şarkısı yüzünden başı derde girdi. Sefa Doğanay hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.

YETENEK SİZSİNİZ’İN BİRİNCİSİ SEFA DOĞANAY’A MAHKEME ŞOKU

Acun Ilıcalı'nın yapımcı olduğu; aynı zamanda Hülya Avşar ve Sergen Yalçın ile jüri koltuğunda oturduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programının iki sezon önceki birincisi Sefa Doğanay, yarışmada Zeki Müren taklidi yaparken seslendirdiği ‘Annem’ şarkısı nedeniyle mahkemelik oldu.

Vefat eden eser sahibi Özer Şenay'ın eşi Hacer Şenay'ın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmanın ardından, Sefa Doğanay hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Fikri Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Aynı soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve yarışmacının söyleyeceği şarkıyı önceden bilmediğini söyleyen Acun Ilıcalı hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.