Yeşil-beyazlı ekip kazanarak rahatlamak istiyor

Yeşil-beyazlı ekip kazanarak rahatlamak istiyor

İ.H. Konyaspor yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip kazanarak rahatlamak istiyor

 İ.H. Konyaspor sezonun 39. hafta maçında sahasında  Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. 6 maçtır kazanamayan ve kümede kalma adına artık rahatlamak isteyen yeşil-beyazlı ekip zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Konyaspor için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Fatih Karagümrük 51 puanla 9. sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip ise 42 puanla 12. basamakta yer alıyor. Galatasaray'a 1-0 kaybeden İttifak Holding Konyaspor'da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son olarak 4 Nisan tarihinde deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 2-1 yenmeyi başaran yeşil beyazlılar, bu tarihin ardından oynadığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik, 3 de mağlubiyet alarak 3 puana hasret kaldı. Yeşil beyazlılar bu süreçte MKE Ankaragücü ile 1-1, Kayserispor ve Hatayspor ile 0-0 berabere kalırken, Sivasspor'a 3-1, Çaykur Rizespor'a 5-3 ve son olarak da Galatasaray'a 1-0 kaybetti. Haftaya düşme hattının 5 puan üzerinde giren Konyaspor bir an önce kendini güvenli bölgeye atmanın planlarını yapsa da ligde son haftalarda kazanamıyor. Galibiyet özlemi 6'ya çıkan İlhan Palut'un ekibi bu süreçte 3 beraberlik aldı. 

Konyaspor’un rakibi de galibiyete hasret. Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.

LİGDE 2. RANDEVU 

Konyaspor ve Fatih Karagümrük Süper Ligde 2. kez karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında 33 yıl sonra İstanbul’da karşılaşan iki ekipten gülen taraf 2-1’lik skorla Fatih Karagümrük takımı olmuştu. İki takım bugün Süper Ligde Konya’da ilk kez karşı karşıya gelecek.

ABDÜLKERİM VE SKUBİC CEZASINI TAMAMLADI

İ.H. Konyaspor’un başarılı savunma oyuncuları Abdülkerim Bardakcı ve Nejc Skubic Galatasaray maçı ile birlikte tamamladı. İki oyuncunun zorlu Karamgümrük maçında tekrar ilk 11’e dönmesi bekleniyor.  Zorlu müsabakada sarı kart cezalısı olan Artem Kravets kadrodaki yerini alamayacak.   



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.