Yer Gök Aşk 113. bölüm fragmanı yayınlandı

Yer Gök Aşk 113. bölüm fragmanı yayınlandı

Sevilen dizi Yer Gök Aşk'ın 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Yer Gök Aşk yeni bölümü ile 25 Mart Pazartesi akşamı Fox TV'de ekrana gelecek.

Bitmeyen bir aşkın hikayesi Yer Gök Aşk Fox TV ekranlarında... Kadrosuna dahil ettiği oyuncularıyla büyük beğeni toplayan Yer Gök Aşk, yeni bölümü ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak.

Kucağında Yusuf Ziya ile hastanede Hamiyetlere yakalanan Sultan neye uğradığını şaşırır. Bahane bulması hiç kolay değildir. Oğlunun nerede olduğunu öğrenmeye çalışan ve zor anlar yaşayan Sevda’nın bu tavrına Ali Ömer hiçbir anlam veremez.

Sultan bir yandan Yusuf Ziya’nın gerçek kimliğini araştırmakta, bir yandan da Yiğit’in elinden kaçan mirasına yanmaktadır. Ancak arada kalan yine Münevver olur.

Sevda, balayında Ali Ömer ile huzuru bulmaya çalışsa da bu kolay olmaz.

Öte yandan Bade ile Mehmet oğulları olacağını öğrenirler.

Hepsi ve daha fazlası 25 Mart Pazartesi akşamı Yer Gök Aşk’ın 113. bölümü ile ekrana gelecek.

112. Bölümde neler yaşanmıştı...

Sevda’nın oğlu ile konuştuklarını duyan Sultan için hesap sorma vakti gelmiştir. Yusuf Ziya’nın velayetini Ali Ömer ile Sevda’ya bırakmak isteyen Hamiyet, yasal işlemler için harekete geçer. Ali Ömer, Sevda’nın sıkıntılarından habersiz ona bir sürpriz hazırlar. Hala Sevda’dan şüphelenen Sultan, Yusuf Ziya’nın kimin bebeği olduğunu bulmaya yemin eder.

Öte yandan suçlulukla kıvranan Bade, Mehmet’ın desteği ile hayata tutunmaya çalışır. Sevda ile Ali Ömer, bağ evinde kalırlarken Elif arar ve Sevda, Elif’ten duyduğu haberle fenalaşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.