Yenimahalle’nin Perileri Beraberlikle Yetindi

Yenimahalle’nin Perileri Beraberlikle Yetindi

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nü evinde konuk etti. Başından sonuna kadar çekişmeli geçen mücadele 37-37 berabere sonuçlanırken takımlar, hanelerine birer puan...

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nü evinde konuk etti. Başından sonuna kadar çekişmeli geçen mücadele 37-37 berabere sonuçlanırken takımlar, hanelerine birer puan yazdırdı.

Ankara THF Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Yaşar Neslihanoğlu yine tribündeki yerlerini aldı. Takımı hiçbir maçta yalnız bırakmayan belediye yöneticileri, maçı heyecanlı gözlerle takip etti.

ANKA, KALESİNDE DEVLEŞTİ

Karşılaşmaya Dragica, Yeliz, Esra, Tankaskaya, Dimitroviç, Beyza ve Kati 7’lisiyle başlayan ev sahibi takım, oyuna temkinli başladı. Sahanın her bölgesinde ter döken Yenimahalle’nin süper kızları, Kastamonu Belediyesi’nin agresif oyunu karşısında oyuna hakimiyet kurmaya çalıştı. Anka, kalesinde devleşerek mükemmel kurtarışlara imza atarken kıran kırana geçen mücadele, ilk yarının skoruna da yansıdı. İlk periyot 18-17 tamamlandı.

İkinci yarı da mücadeleyi bırakmayarak rakibini zorlayan ekip, zaman zaman öne geçmesine rağmen bu avantajı koruyamadı. 37-37 berabere sonuçlanan karşılaşmada Yeliz 12, Dimitroviç ise attığı 11 golle takımı sırtlarken Tankaskaya ve Kati 4, Beyza ise 3 gol kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.